Η Χρυσούλα Διαβάτη στο TLIFE μετά τον “χαμό” στα βραβεία: “Τα παράσιτα που μπαίνουν στο επάγγελμα μου πρέπει να απομακρύνονται”!

Mεγάλη έκταση έχει πάρει η αντιπαράθεση που ξεκίνησε χθες μεταξύ της Χρυσούλας Διαβάτη και του Σάκη Ρουβά στα Βραβεία Κάρολος Κουν και Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2013 – 2014. Το TLIFE επικοινώνησε με τη Χρυσούλα Διαβάτη για να μας διευκρινήσει όσα είπε και τι ακριβώς εννοούσε.

/

“Δεν μίλησα για τον κο Ρουβά, εγώ δεν τον ξέρω τον κύριο αυτόν κι ούτε τον εχω δει ποτέ κι ούτε και πρόκειται να τον δω, ξεκαθάρισε εξαρχής η Χρυσούλα Διαβάτη, συμπληρώνοντας συγχυσμένη πως: “Αν δεν ήταν ο κύριος αυτός δεν θα είχε πάρει καθόλου έκταση το ζήτημα”

/

“Εγώ μίλησα γενικά για το επάγγελμα μου στο οποίο έχει καταργηθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος με αποτέλεσμα ο καθένας να παίζει θέατρο. Εγώ έκανα 50 χρόνια να γίνω ηθοποιός. Μη τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ο ηθοποιός είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, δεν είναι διασκεδαστής, δεν είναι τραγουδιστής ή όποια άλλη σαχλαμάρα λέγεται σήμερα πως είναι ηθοποιός. Ο ηθοποιός είναι ηθοποιός κι αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Αυτό που με ενόχλησε είναι η κατάσταση που επικρατεί στο επάγγελμα μου και γι’ αυτό μίλησα. Κι όλα τα παράσιτα που μπαίνουν στο επάγγελμα μου πρέπει να απομακρύνονται για να ζήσει το υπόλοιπο σώμα” δήλωσε με χειμαρρώδη λόγο η ηθοποιός στο TLIFE

/

Αν έπαιρνα το βραβείο -επειδή εγώ αξίζω πραγματικά- θα αναβάθμιζα αυτό που κάνουν. Άλλωστε εγώ δεν ήξερα σχεδόν κανένα από την κριτική επιτροπή κι αυτή η επιτροπή δεν με έχει δει ποτέ στο θέατρο. Δεν με έχουν δει, πως με έκριναν; Έχουν δει φαίνεται άλλα πράγματα, τον κύριο που μου λέτε ίσως. Εγώ μετά από 50 χρόνια αξίζω πραγματικά. Γι’ αυτό δεν το αποδέχτηκα κατέληξε η ίδια.

Την ίδια ημέρα η ηθοποιός μίλησε για όλα στην εκπομπή Μία της Τατιάνας Στεφανίδου. Δες παρακάτω το βίντεο.

Read More

And More