Η “χυλόπιτα” του Χολίδη από τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Χιλόπιτα από τις λίγες, έχει φάει ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής..

Ο Χρήστος Χολίδης, βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου και δήλωσε ότι είχε κλείσει ολόκληρο σινεμά για να δει ταινία με την σύντροφό του. Πήγε εκεί, στήθηκε, περίμενε κι εκείνη δεν ήρθε ποτέ.

Η κοπέλα δίσταζε να πάει στο σινεμά, γιατί φοβόταν ότι θα τους δουν. Έτσι, εκείνος πήρε την απόφαση να το κλείσει μόνο για τους δυο τους και την περίμενε πώς και πώς… Μάλιστα, είπε: ”Πήγα στον τύπο και τον ρώτησα πόσα θέλει. Πήρα τρία δάνεια, (γέλια), το έκλεισα και δεν ήρθε.”

Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δεν τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να πάει. Τον άφησε να περιμένει, με αποτέλεσμα να δει την ταινία μόνος του. Επιπλέον, το πάνελ της εκπομπής, διευκρίνησε ότι η ίδια δεν ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του, όσο ο Χρήστος μαζί της, τονίζοντας πως ήταν αγένεια εκ μέρους της να μην τον ειδοποιήσει καν.

Ο Χρήστος από την μεριά του, δεν ήθελε να μαθευτεί η σχέση τους, για να τον γνωρίσει ο κόσμος πρώτα μέσα από τη δουλειά του κι όχι επειδή ήταν σε σχέση με κάποια ήδη γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο.

Επιπλέον, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό του ”Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο”, μίλησε για τον αθλητισμό, τον οποίο παράτησε γιατί μεταξύ άλλων δεν είχε μέλλον και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ένα από τα οποία ήταν το modeling. Όπως είπε, μετά τον αθλητισμό: ”Ψαχνόμουν!”

Ακόμη, είχε λάβει συμμετοχή στο Fame Story, αλλά οι υπεύθυνοι τον απέρριψαν, λόγω ύψους, είπε ο ίδιος γελώντας. Δήλωσε ότι απολαμβάνει την συμμετοχή του στο ”Just the two of us” και η ενέργειά του έχει δέσει μ’ εκείνη της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία όπως είπε, στις πρόβες έλεγε τα κομμάτια καλά και στο live ψάχνονταν όλοι γιατί έκανε άλλα.

Για εκείνες που ενδιαφέρονται και σίγουρα είναι πολλές, ο Χρήστος είναι μόνος του αυτό το διάστημα!

Δες το βίντεο:

Read More

And More