Η Υ. Μπόσνιακ σε επίδειξη μόδας κατά της ανορεξίας!

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση του σωματείου “Feeling Human” βρέθηκε χθες το βράδυ η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ. Το γνωστό μοντέλο παρακολούθησε την επίδειξη μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε με σκοπό την μάχη κατά της ανορεξίας.

Το φιλανθρωπικό σωματείο “Feeling Human” που έχει δημιουργήθεί από την Υβόννη και την Heather Nomi Tshuma συνεχίζει την προσπάθειά του για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Οι δυο τους ίδρυσαν το Φιλανθρωπικό Σύλλογο, με την ελπίδα να ευαισθητοποιήσουν τους κρατικούς φορείς σε σχέση με τις ανοιχτές, κοινωνικές πληγές της χώρας μας.

Η χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο club Messiah στη Γλυφάδα με την ονομασία “Love Yourself Campaign – Against Eating Disorders” αποτελεί την 7η εκδήλωση του σωματείου για το 2010, που είχε σκοπό να παρουσιάσει ένα fashion show, αφιερωμένο σε άτομα με διατροφικές διαταραχές. Έτσι το “Feeling Human” σε συνεργασία με το “ΑΝΑΣΑ”, πραγματοποίησαν μια μοναδική εκδήλωση.

Εκεί βρέθηκαν, εκτός από την Υβόννη Μπόσνιακ, η Ζέτα Δούκα από το φιλανθρωπικό σωματείο “ΑΝΑΣΑ”, η Κάτια Δέδε και η Έβελυν Καζατζόγλου!

Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν ρούχα από την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν 2011 από το ατελιέ “JULYTWO”!

Read More

And More