Η Υβόννη Μπόσνιακ μαγείρεψε την σπεσιαλιτέ της και έδωσε αναλυτικά τη… μυστική συνταγή της!

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Το βράδυ της Κυριακής, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πώς μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά για την ίδια, τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, και την κόρη τους, Ελένη. Περήφανη για το αποτέλεσμα, μάλιστα, φωτογράφησε το πιάτο της και ανήρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα που την συνόδευε αποκάλυψε με λεπτομέρειες την… μυστική συνταγή της.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα ψητά λαχανικά

2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
3 πιπεριές χρωματιστές
6 ασπρομανίταρα μεγάλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 κ.γλ. θυμάρι
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη μαρινάδα

Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄.

Read More

And More