Η Ζαρίφη, ο κιθαρίστας γείτονας και τα νεύρα… “χορδές”!

Αυτά παθαίνει κανείς όταν είναι αναγκασμένος να μένει σε πολυκατοικία. Οικογένειες, μουσικές, παιδάκια, φωνές και δεν μπορεί να βρει την ησυχία του. Σήμερα το πρωί φαίνεται πως κάποιος γείτονας της Κατερίνας Ζαρίφη αποφάσισε να δοκιμάσει το ταλέντο του στην ηλεκτρική κιθάρα. Τι κατάφερε; Μάλλον να κάνει τα νεύρα… “χροδές” στην συμπαθέστατη παρουσιάστρια.

Η prive τραβιάτα στο σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη φαίνεται πως θα καταλήξει σε Ρέκβιεμ, αν κρίνουμε από το χιουμοριστικό αλλά φανερά ενοχλημένο μηνυματάκι της στο twitter:

Σύντομα στην κουβέντα μπήκε και η Έλλη Κοκκίνου που συνέστησε υπομονή και ψυχραιμία. Άλλωστε δεν απέμεναν και πολλά λεπτά από την ώρα κοινής ησυχίας;


Βέβαια η απάντηση της Έλλης Κοκκίνου καθόλου δεν παρηγόρησε την Κατερίνα, η οποία και απάντησε πως “Δεν θα την προλάβει (σ.σ. την κοινή ησυχία). Θα τον ησυχάσω εγώ πρώτη” απάντησε φανερά εκνευρισμένη. Η συζήτηση συνεχίστηκε με δεκάδες φίλους της Κατερίνας να συμμετέχουν και να κάνουν διαφόρων ειδών αστεία και σχόλια.

Κανείς δεν ξέρει αν ο συγκάτοικος στην Πολυκατοικία τελικά έμαθε να παίζει JimmY Hendrix ή τελικά πήρε την κιθάρα κολάρο. Το γεγονός πάντως αποτέλεσε αφορμή για ένα ακόμη διασκεδαστικό post στο twitter.

Read More

And More