Η Ζένια Μπονάτσου έγινε σερβιτόρα στη Μύκονο!

Στη Μύκονο ως σερβιτόρα εργάζεται την φετινή καλοκαιρινή σεζόν η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου. Το κορίτσι που από πολύ μικρό έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατό και θέλει να τα καταφέρει μόνο του σε ό,τι κι αν κάνει, αυτό το καλοκαίρι εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστό bar – restaurants του νησιού, το οποίο έχουν συγγενείς της.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα “On time” και στην Σάσα Σταμάτη για τη νέα της εργασία στο χώρο της εστίασης: «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».

Read More