Η Ζέτα Δούκα μιλά για την περιπέτεια της υγείας της: “Πήγα να κοιτάξω τα ορμονικά μου αλλά τελικά βρήκα…” Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης ΣκορδάΤο Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά το Πάσχα τόσο με τη δική της υγείας όσο και με την υγεία της μητέρας της.

“Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Μετά το Πάσχα ουσιαστικά είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι μου. Η μητέρα μου είχε κάτι που γνωρίζαμε ότι πρέπει να κάνει… Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι θα έχει λίγη παράταση ακόμα, δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε και το δεύτερο το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της κατάστασης της ψυχολογικής, της δύσκολης, την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί.

Τελικά όλα γίνονται όμως. Είμαστε και οι δύο καλά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου γίνεται, να προλαμβάνεις κάποια πράγματα, δηλαδή και με τη μητέρα μου είχαμε κάνει πρόληψη με την έννοια ότι είχαμε βρει τους γιατρούς, που άμα φτάσει στο σημείο αυτό θα την χειρουργήσουν πριν την καραντίνα, επομένως όταν συνέβη αυτό ξέραμε που θα πάμε. Και εγώ αυτά τα ευρήματα που είχα και έτυχε και μεγάλωσαν τα παρακολουθούσα.

Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου γιατί νόμιζα γιατί νόμιζα ότι ήταν απόρροια κάποιων ορμονολογικών διαταραχών που λόγω ηλικίας όλες οι γυναίκες έχουμε και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας ακριβώς διπλασιασμός των ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν και δημιούργησαν πολύ μεγάλο πρόβλημα…”, ανέφερε η Ζέτα Δούκα.

Περαστικά!

Read More

And More