Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι… “φουλ ερωτευμένη”!

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου παρουσίασε χθες τα βραβεία “Man of the Year” η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον έρωτά της.

Η Ζέτα δήλωσε “φουλ ερωτευμένη” και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί σύντομα! “Είμαι πάρα μα πάρα πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη”, είπε στο STAR. “Και ερωτευμένη;”, την ρώτησαν κι εκείνη έδωσε την απάντηση χωρίς κανέναν δισταγμό: “Και ερωτευμένη φυσικά. Φουλ!”
Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και παρουσιάστρια απαντά με τέτοια άνεση και τόσο χαλαρότητα σε ερώτηση για τα προσωπικά της. Ωστόσο, στο ενδεχόμενο του γάμου απάντησε ως εξής: “Δεν έχω κάνει κάποια σχέδια. Σημασία έχει ότι είμαστε πολύ καλά. Για τα υπόλοιπα θα δούμε. Εάν πάντως πρόκειται να συμβεί κάτι, θα το μάθετε”.
Όσον αφορά τη συμπεριφορά του Μιχάλη Χατζηγιάννη και το ότι μίλησε εκείνος πρώτος για τη σχέση τους η ίδια δήλωσε το εξής: “Σίγουρα με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί κάθε γυναίκα θα ήταν πολύ χαρούμενη να ακούει αυτά τα λόγια. Όμως, σημασία έχει ότι εγώ αυτά τα ακούω και σε πιο προσωπικές στιγμές και δεν περιμένω την τηλεόραση”, είπε η Ζέτα για τον τρόπο που της συμπεριφέρεται ο αγαπημένος της.
Πέρα από τα προσωπικά της η Ζέτα έδωσε τη δική της ορθή, κοφτή και γεμάτη νόημα απάντηση και στα όσα είπε για εκείνη πριν από λίγο καιρό ο Χρήστος Λούλης, αμφισβητώντας ευθέως το υποκριτικό της ταλέντο. “Δεν με πλήγωσε τίποτα και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, όλα είναι καλά”.

Read More

And More