Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους διάσημους φίλους της στην «ταράτσα του Φοίβου»!

Βραδινή έξοδο στην μετά Covid -19 εποχή και στην πρεμιέρα του Φοίβου Δεληβοριά στην ανανεωμένη «ταράτσα του Φοίβου» έκαναν χθες η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το γνωστό ζευγάρι συνάντησε στο Άλσος το επίσης γνωστό ζευγάρι των Ευγενία Σαμαρά και Γιάννη Ποιμενίδη, τον Νίκο Μουτσινά με το έτερον ήμισυ του από το «Καλό Μεσημεράκι» Ματίνα Νικολάου και πολλούς ακόμη.

Η πρεμιέρα της «ταράτσας» με guest εμφανίσεις σε μια Covid -19 edition είναι γεγονός με τους Θανάση Αλευρά, Βύρων Θεοδωρόπουλο, Νεφέλη Φασούλη και Alex de Paris έγινε χθες βράδυ. Όλοι μαζί ανέλαβαν να γελοιοποιήσουν τόσο τον ηγεμόνα απ’ τη Γουχάν, όσο κι εμάς τους φοβισμένους υπηκόους του με μουσική, κωμωδία και μαγεία από την αρχή.

Ευγενία Σαμαρά, Φοίβος Δεληβοριάς, Άγγελος Κοτταρίδης, Ζέτα Μακρυπούλια

Νίκος Μουτσινάς, Νατάσα Μποφίλιου

Ευγενία Σαμαρά, Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια, Νατάσα Μποφίλιου

Όλα όσα ζήσαμε την περίοδο της πανδημίας εμείς οι 200 χρόνια Έλληνες και 1 χρόνο μέλη του TikTok, η «Ταράτσα του Φοίβου» είναι πάλι εδώ για να τα θεραπεύσει, να τα δει από πάνω, να τα αποκαθηλώσει.

Ματίνα Νικολάου, Ζέτα Μακρυπούλια, Νατάσα Μποφίλιου, Νίκος Μουτσινάς, Ευγενία Σαμαρά

Νίκος Μουτσινάς, Ευγενία Σαμαρά, Ζέτα Μακρυπούλια, Θανάσης Αλευράς,Ματίνα Νικολάου

Νικόλ Σαραβάκου, Νεφέλη Φασούλη, Βίκυ Γεροθόδωρου

Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης

Με το  σκηνοθετικό γάντι του Άγγελου Τριανταφύλλου, τους απειλητικότερους από τον ιό μουσικούς Ντούβα, Χριστοδούλου, Σότο και Παντέλη, τα βίντεο του Μακρή, τα εικαστικά της Μυρτώς Δεληβοριά, τον ήχο του Πετρόλια, τα σκηνικά και τα κοστούμια των Στρούλια-Φαληρέα, τα φώτα του Τσεβρένη, την ονειρική παραγωγή της Prospero και την πατρική επιχειρηματική επίβλεψη των Μαροσούλη-Κοταρίδη  η «Ταράτσα» είναι εκτάκτως πίσω για 9 μόνο Πέμπτες.

Άγγελος Κοταρίδης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ζέτα Μακρυπούλια

Με εκλεκτούς καλεσμένους  από διάφορες γειτονιές του ελληνικού μουσικού γίγνεσθαι και με τιμητική συμμετοχή του εθνικού μας Γιακουμή. Στην πρεμιπέρα βρέθηκε επί σκηνή η Νατάσα Μποφίλιου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Λίγα λόγια για την επιστροφή της «Ταράτσας του Φοίβου»:

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πέρσι να τελειώσουν πανηγυρικά την «Ταράτσα» και να προχωρήσουν σε άλλα εναλλακτικά σύμπαντα της αρεσκείας τους. Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι αντί για την «Ταράτσα» θα τέλειωνε ο κόσμος, όπως ως τώρα τον ξέρουμε.

Έκαναν λοιπόν ό,τι κάνει κάθε μπανάλ ομάδα υπερηρώων  κάθε φορά που το σύμπαν απειλείται: μάζεψαν τα ταπεινωμένα τους εγώ, εγκατέλειψαν τα αποστειρωμένα δωματιάκια τους και αποφάσισαν να φανούν απόλυτα ασυνεπείς και να ξαναενωθούν για μια επείγουσα επιστροφή στη σωτηρία του πλανήτη.

Μόνο που για να είναι απολύτως ασφαλείς – τι ντροπή για υπερήρωες! – αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο και να μεταφέρουν το χειροποίητο πολυθέαμά τους στο πολύ μεγαλύτερο «Άλσος» στο οποίο θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις,  αλλά και η παράδοση του αναψυκτηρίου όπως την δίδαξε εκεί ο Γιώργος Οικονομίδης.

Η φετινή παράσταση φιλοδοξεί να γίνει ένα είδος προ-εμβολίου, αφού έχει παρατηρηθεί πως ο κορωνοϊός πάσχει από μεγαλομανία και έλλειψη  χιούμορ, όπως όλοι όσοι κυκλοφορούν με κορώνα και τους αρέσει να εξαπλώνονται.

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More