Η Ζέτα παρουσιάστρια του “Just the two of us”;

Σε συνεχείς συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια με το Mega. Οι άνθρωποι του καναλιού της οδού Μεσογείων, φλερτάρουν στενά με την λαμπερή ηθοποιό και παρουσιάστρια, μιας και στα νέα σχέδια που καταστρώνουν και είναι άκρως φιλόδοξα, θέλουν να την έχουν στο πλευρό τους.

Το Mega όπως σας έχω ξανά γράψει ετοιμάζεται για να ανανεώσει για τα καλά την εικόνα της καθημερινής, βραδινής του ζώνης από τον Φλεβάρη – Μάρτη και μετά, γι ΄αυτό και αυτή την εποχή οι πάντες τρέχουν πανικόβλητοι στο κανάλι, έτσι ώστε όλα τα νέα προγράμματα που βρίσκονται καθ΄οδόν να μπορούν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στους δύο επόμενους μήνες.

Ενα ,λοιιπόν, από τα νέα προγράμματα που θα βγει στον αέρα είναι και το γνωστό σε όλους μας “Just the two of us”, το οποίο επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας.

Το επιτυχημένο σόου επωνύμων τελικά επιλέχθηκε να βγει και πάλι από το συρτάρι, μιας και είναι ένα πρόγραμμα που οι Megaλικοί ξέρουν καλά, με αποτέλεσμα να μπορούν να το στήσουν και σχετικά γρήγορα, αφού ο χρόνος αυτή την στιγμή είναι χρήμα για το κανάλι και δεν πρέπει να σπαταλιέται.

Για την παρουσίαση του “Just” ,λοιπόν, όπως ήδη σας είπα οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού πολιορκούν την Ζέτα μιας και την θεωρούν ιδανική για την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμά, ενώ μην ξεχνάτε πως με αυτό τον τρόπο θα… μπουν και στο μάτι των Αντεννικών, οι οποίοι και την έχασαν μέσα από τα χέρια τους.

Η Ζέτα έχει κάνει ήδη κάποια ραντεβού με το κανάλι, όλα αυτά τα συζητά θετικά, αν και ακόμα δεν έχει αποκλειστεί και η ιδέα την παρουσίαση του σόου να την αναλάβει και ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν και ο πρώτος διδάξας. Βέβαια, ο Γιώργος ετοιμάζει για το Mega ολοκαίνουργια σειρά και κανείς δεν ξέρει αν θα θελήσει να γίνει χίλια, τηλεοπτικά κομμάτια για να τα προλάβει όλα.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More