Η Ζέτα σε νέο ρόλο στο Mega!

Αν νομίζετε πως την Ζέτα Μακρυπούλια φέτος θα την βλέπουμε μόνο μέσα από το “Just the two of us” στο Mega, απατάσθε! Η Ζέτα ετοιμάζεται να έρθει στους δέκτες μας με νέο ρόλο και μέσα από νέο τηλεοπτικό πόστο, πάντα βεβαίως-βεβαίως υπό την σκέπη του Μεγάλου Καναλιού.

Σύμφωνα με τις πληροφρίες μου η Ζέτα ετοιμάζεται για εμφάνιση – έκπληξη μόνο που αυτή η εμφάνιση δεν θα έχει βάθος χρόνου, μιας και σιγά-σιγά η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν πνέει τα λοίσθια. Και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να έρθει στους δέκτες μας μέσα από το “Celebrity Night Game”, και όχι μην πάει ο νους σας στο… κακό, δεν πρόκειται να “φάει” την θέση της Σμαράγδας Καρύδη!

Απλώς η Ζέτα δέχτηκε την πρόσκληση της καλής της φίλης Σμαράγδας και μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, θα είναι τα δύο κολλητά φιλαράκια της Σμαράγδας που θα κάνουν μαζί της…. παιχνίδι, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της, το οποίο εννοείται πως θα έχει άκρως πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Οι καλεσμένοι του τελευταίου επεισοδίου – το οποίο σημεωτέον γυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα – θα είναι η Ζέτα, ο Κωνσταντίνος και η Μπέτυ Μαγγίρα,ενώ τα άλλα τρία πρόσωπα δεν σας τα αποκαλύπτω, για να μην χαλάσω εντελώς την έκπληξη που θέλει να μας κάνει το Mega.

Την Πέμπτη θα προβληθεί κανονικά fresh επεισόδιο του παιχνιδιού, θα είναι το πέμπτο στην σειρα και για να ολοκληρώσει αυτή την σεζόν το “Celebrity” την πορεία του στους δέκτες μας, υπάρχουν στην αναμονή, άλλα πέντε επεισόδια.

Read More

And More