“Η ζωή της άλλης”… Συναρπαστική όλη η εβδομάδα !

Η Ντορίτα έχει ενοχλήσεις στο στομάχι και αναβάλλει την εκδρομή με τον Φίλιππο. Ο Φάνης και η Ελπίδα πιέζουν την Κάτια να κινηθεί εναντίον της Ξένιας. Η ‘Ελενα ζητάει από τν Μάνο και τον Φάνη ένα χρηματικό ποσό για να φτιάξει τη ζωή της. Η Κάτια ζητάει από την Ελπίδα να την βοηθήσει να βρει το παιδί που ήταν συνομήλικό της στο ορφανοτροφείο. Ο Αλέξης προτείνει στη Στέλλα να πείσουν τον πατέρα της να μπει για εγχείρηση, ώστε να προχωρήσουν και αυτοί με τον γάμο τους.

Η Ελπίδα μιλάει με τις κυρίες στο ίδρυμα, προσπαθώντας να εντοπίσει την άλλη κοπέλα. Η Ντορίτα ανακαλύπτει ότι οι ζαλάδες της δεν οφείλονται σε κάποια απλή ίωση στομάχου. Η Κάτια αποκαλύπτει στον Πέτρο όσα γνωρίζει. Στο μεταξύ, το κόλπο της Ξένιας αρχίζει να αποδίδει καρπούς… Η Ντορίτα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την όλη κατάσταση και η Ελπίδα και η Μαίρη κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να τη βοηθήσουν.

Η Ξένια δε βρίσκει φιλική υποδοχή στην καινούρια της θέση. Επιπλέον, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια. Η Θάλεια ανακαλύπτει κάτι για το Γιάννη που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος πλησιάζει το Χάρη με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Αλέξης συζητάει με την Ελπίδα για το ταξίδι στο Ναύπλιο. Ο Φάνης ζητάει από την Τόνια να πάει για μερικές μέρες μαζί του στο αγρόκτημα. Η ‘Ελενα νιώθει ανασφάλεια με τη νέα κατάσταση και επικοινωνεί με το Τζώρτζη.

Η Ξένια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια, αλλά δεν καταφέρνει να της δώσει κάποια πειστική εξήγηση. Η Τόνια είναι πολύ σκεπτική απέναντι στην πρόταση του Φάνη, να τον συνοδεύσει στο αγρόκτημα. Στο μεταξύ, ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της ‘Ελενας. Η Κάτια, αποφασίζει να κάνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση με την Ελπίδα.

Read More

And More