Site icon TLIFE

Η Ζόζεφιν για τον Νίνο: «Πήρα το πρώτο αεροπλάνο για το νησί του, η φωνή του δεν ξεχνιέται»

Μετά από μια περίοδο έντονων εναλλαγών και μια οριστική ρήξη που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, η Ζόζεφιν και ο Νίνο φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να δώσουν ξανά μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο θυελλώδης δεσμός τους, με αρκετά «on‑off» και δημόσιες αντιπαραθέσεις στα social media, είχε κάνει τον τελευταίο χρόνο τον γύρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια, αποφάσισε να βάλει τέλος σε όλα όσα γράφονται, επιβεβαιώνοντας την επανασύνδεσή τους με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam.

Συγκεκριμένα, η Ζόζεφιν ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε στο αεροδρόμιο της Ρόδου, το νησί από όπου κατάγεται ο τραγουδιστής, τον οποίο πήγε να επισκεφθεί.

«Λένε πως κάνεις τρέλες για έναν έρωτα… Εγώ πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα στο νησί του και όπου βγει. Η φωνή του δεν ξεχνιέται τελικά…», έγραψε η Ζόζεφιν στην ανάρτησή της.

@josephinewendel Εσείς τι έχετε κάνει για έναν έρωτα; #tikaneis ♬ original sound – JOSEPHINE WENDEL

Να σου υπενθυμίσουμε ότι το TLIFE πρόσφατα σου αποκάλυψε πως οι δύο τραγουδιστές έχουν έρθει και πάλι κοντά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, το βράδυ της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου οι δυο καλλιτέχνες εθεάθησαν σε εκκλησία της Γλυφάδας.

Όπως δήλωσε στο TLIFE άνθρωπος που βρισκόταν σε κοντινό σημείο, αρχικά στον ιερό ναό έφτασε πρώτα η Ζόζεφιν, ενώ ακολούθησε ο Νίνο.

© 2026 tlife.gr