Η Zωzώ Σαπουντζάκη μαζί με την Άννα Βίσση στη σκηνή του Rex! Δες βίντεο

Η Άννα Βίσση ξέρει χα να χαρίζει μοναδικές βραδιές! Κάθε της εμφάνιση στο Rex φέτος ήταν και ένα πάρτι. Τα καλά πράγματα όμως κάποτε τελειώνουν και έτσι η τραγουδίστρια θα ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας.

«Τελευταίες 4 παραστάσεις στο Rex τελικά… Έχω χαρά που θα ξεκουραστώ και λύπη που θα πάψω να κουράζομαι τραγουδώντας. Ζήτω τα live», έγραψε η Άννα στο twiiter της. Παρόλα αυτά αυτές οι τελευταίες παραστάσεις θα είναι ξεχωριστές.

Και η αρχή έγινε την Παρασκευή το βράδυ που βρέθηκαν μαζί της στο μαγαζί δ΄υο γνωστές και αγαπημένες κυρίες της ελληνικής showbiz. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Βάσια Τριφύλλη.

Η “Βασίλισσα της Νύχτας” ανέβηκε στη σκηνή ύστερα από κάλεσμα της Άννας και αφού την χαιρέτησε φιλώντας την στο στόμα, τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία “Είμαι κορίτσι ζόρικο”, αλλά και “Τα δάχτυλα” που πρωτοτραγούδησε ο Στέλιος Καζαντζίδης! Έχουν μεγάλη αδυναμία η μία στην άλλη και φυσικά η κοινή τους παρουσία αποθεώθηκε από τους θαμώνες…

Στη σκηνή όμως ανέβηκε και η μοναδική Βάσια Τριφύλλη, που χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο!

Τις τρεις κυρίες αποθέωναν από τα πρώτα τραπέζια ο Γιάννης Μπουρνέλης, η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σπύρος Λιβαθινός και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη παράσταση “Χαίρε Νύμφη” του Θεάτρου Τέχνης!

Read More

And More