Ιάκωβος Γκόγκουα: Γιατί ο γοητευτικός γιατρός τράβηξε όλα τα βλέμματα στις Σπέτσες [pics]

Μπορεί να γνωρίσαμε τον Ιάκωβο Γκόγκουα ως σέξι χορευτή σε clubs αλλά και από τη συμμετοχή του στην Eurovision, στο πλευρό του Γιώργου Αλκαίου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια τον έχει κερδίσει η ιατρική. Ο Ιάκωβος είναι πλέον γιατρός με ειδικότητα στην κοσμητική ιατρική και ο ίδιος κάνει… θαύματα! (Διάβασε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο TLIFE)

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πέρασε ένα γεμάτο απολαυστικό τριήμερο στις Σπέτσες, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα, για να δώσει το παρών σε ένα διεθνές ιατρικό συνέδριο. Ο γιατρός κοσμητικής ιατρικής φόρτισε τις μπαταρίες του αλλά και απόλαυσε τη θάλασσα του γραφικού νησιού του Αργοσαρωνικού, κλέβοντας λίγο χρόνο από τις ανειλημμένες καθημερινές υποχρεώσεις του. Ο Ιάκωβος μαγνήτισε τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού με τους σέξι κοιλιακούς του!

Ο πρώην ερμηνευτής και χορευτής, που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αλλάξει ολικά επαγγελματική πορεία, βρίσκεται ήδη στο πιο παραγωγικό και δημιουργικό κομμάτι της καριέρας του, έχοντας ανοίξει τα φτερά του, για το με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. Ήδη άλλωστε το προηγούμενο χρόνο βρέθηκε δύο φορές στη Γεωργία, όπου φέρει την βαθιά εκτίμηση των εκεί συναδέλφων του, ενώ στις αρχές Αυγούστου-λίγο πριν το διεθνές συνέδριο της Γεωργίας- θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του στη Μόσχα που και θα δείξει τις δικές του ιατρικές τεχνικές σε κλινική αισθητικής της πρωτεύουσας της Ρωσίας.

Read More

And More