Ιάκωβος Γκόγκουα – Η επική απάντηση στην Λατινοπούλου μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεό της – “Εγώ κάνω λέιζερ πειράζει”;

Σάλο έχει προκαλέσει από την Τρίτη το πρωί το απίστευτο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η πολιτευτής της Ν.Δ με ένα βίντεό της στο instagram εξέφρασε την αντίθεσή της στο κίνημα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και θέλει τον κάθε άνθρωπο να κυκλοφορεί με ότι ρούχα θέλει και τις γυναίκες να φωτογραφίζονται με τις ατέλειές τους, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες τους ή να κυκλοφορούν  αξύριστες χωρίς ενοχές.

Η νεαρή γυναίκα δεν άφησε από το “στόχαστρό” της και τους άντρες που τολμούν να κάνουν αποτρίχωση λέγοντας: 

“Και βλέπουμε από την άλλη τους άντρες ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερα γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα που συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες. Από την άλλη, οι γυναίκες γέρνουν προς τους άντρες. Μένουν αξύριστες”

Ο γνωστός γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα που τον γνωρίσαμε ως χορευτή και τραγουδιστή αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πετυχημένος γιατρός με πολλές επώνυμες και όχι μόνο Ελληνίδες να του εμπιστεύονται την ομορφιά τους, πέρασε στην αντεπίθεση δημοσιεύοντας δυο βίντεο δείχνοντας το χέρι του στο οποίο έχει κάνει λέιζερ και λέγοντας ειρωνικά: “Η δικιά μου υπεράσπιση είναι ότι εγώ δεν έχω ξυριστεί έχω κάνει λέιζερ. Εντάξει κυρία… πως την λένε την κοπέλα; Εντάξει κυρία Λατινοπούλου. Έχω βάλει και φίλτρο… Μπορώ” είπε στο story που δημοσίευσε”

 

Διαβασε εδω: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αδιανόητο παραλήρημα από πολιτευτή της ΝΔ – “Γιατί να βλέπω εγώ το αξύριστο πόδι σου;”

Read More

And More