Ίαν Στρατής: Αποκαλύπτει αν έχει σχέση και ποια είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση που έκανε για έναν έρωτα

Ίαν Στρατής: Αποκαλύπτει αν έχει σχέση και ποια είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση που έκανε για έναν έρωτα | tlife.gr

Ο Ίαν Στρατής είναι ο ορισμός του καλλιτέχνη: Ευαίσθητος, τρυφερός, αφοπλιστικά ειλικρινής, ακόμα κι όταν η αλήθεια δεν τον συμφέρει, έχει μέσα του κρατημένη καλά την παιδική του αθωότητα, είναι αυθόρμητος και, ο κόσμος να χαλάσει, θα κάνει αυτό που θέλει. Και, σίγουρα, αποδεικνύει συνεχώς πως ξέρει να κάνει τους άλλους να περνούν καλά… Ο φιναλίστ του Your Face Sounds Familiar παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε για τον έρωτα, για το αν βρίσκεται σε σχέση αλλά και για το τι άλλαξε από τότε που έγινε γνωστός.

«Μου άρεσε πολύ που έκανα την Sertab στο παιχνίδι τις προάλλες, δεν είχα πρόβλημα που υποδύθηκα μία γυναίκα. Ήταν μία πρόκληση για μένα, όπως και το ίδιο το παιχνίδι. Γι’ αυτό έλαβα μέρος εκεί, άλλωστε. Γουστάρω να τσαλακώνω την εικόνα μου, να δοκιμάζω νέα πράγματα και να φεύγω από τα τετριμμένα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας σου από τότε που έγινες γνωστός;

Καθόλου, θα έλεγα. Αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου, πιστεύεις;

Κάποια πράγματα, ναι, αλλάζουν…

Ωρίμασα κάπως. Πλέον πληρώνω τους λογαριασμούς μου, δεν κινδυνεύω να μου κόψουν το ρεύμα και το νερό! (γελάμε). Κάποτε ήμουν πολύ ανοργάνωτος με όλα αυτά. Δεν το είχα με τίποτα, ούτε και τώρα το έχω, αλλά προσπαθώ να γίνομαι πιο συνεπής. Εδώ κολλάει η ωριμότητα και η προνοητικότητα που σου ανέφερα. Μόνο σ’ αυτά έχω αλλάξει. Κατά τ’ άλλα, έμεινα ο ίδιος, όπως τότε που ήμουν πιτσιρικάς.

Εσύ, έχεις φλερτάρει μέσω διαδικτύου;

Ναι, έχει τύχει. Το έκανα κι αυτό! (γελάει).

Και; Πέτυχε;

Αν είχε αίσια κατάληξη με ρωτάς; Ναι, είχε. Προχώρησε… Αυτό, όμως, δεν είναι το σύνηθες. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους, ανάλογα την περίπτωση. Σε κάποιους μπορεί να βγει σε καλό και, σε κάποιους άλλους, να μη γίνει τίποτα. Γενικά, σου ξαναλέω, δεν συνηθίζω να γνωρίζω κοπέλες μέσω των social. Είμαι λίγο πιο ρομαντικός.

Σήμερα, έχεις σχέση;

Σχέση ακριβώς, με την έννοια της λέξης όπως την ξέρουμε, όχι. Είναι μία πολύ καλή και όμορφη γνωριμία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο, που δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει, γι’ αυτό καλύτερα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό. Όμως είμαι πολύ καλά, νιώθω όμορφα με αυτό που μου συμβαίνει.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι; Δοτικός ή επιφυλακτικός;

Όχι, από τη φύση μου είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Ωστόσο, όπως σου έλεγα και πριν, κρατάω πάντα τις ισορροπίες. Πάντα έχω άμυνες – πιο πολύ για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Κάποτε δεν το έκανα αυτό. Όταν νιώθω, δίνω πράγματα, αλλά κρατάω και μία πισινή.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη υπέρβαση που έκανες για έναν έρωτα;

Έχω ακυρώσει πρόβα με την μπάντα μου, για να πάω να τη δω. Να σου πω και μία ακόμη, που τη θεωρώ πιο σημαντική και κωλώνουμε να την κάνουμε όλοι; Έχω ρίξει και τον εγωισμό μου, πολλές φορές. Αυτό είναι το λάθος και η παγίδα που πέφτουμε όλοι. Έχουμε τον εαυτό μας υπεράνω όλων. Ενώ μέσα σε μία σχέση, πρέπει ο εγωισμός να υποχωρεί και από τις δύο πλευρές.

READ more