Ίαν Στρατής: Η αποκάλυψη για την αγαπημένη του

Στην προσωπική του ζωή, ο Ίαν Στρατής είναι εξίσου σαρωτικός, όπως και με τη μουσική. Παρότι 24 ετών, έχει ήδη αφεθεί στη μαγεία του έρωτα.

Σε ηλικία 16 ετών έκανε τη μεγαλύτερή του σχέση μέχρι σήμερα, που κράτησε δύο χρόνια, ενώ αποκαλύπτει πως αυτή την περίοδο είναι με μια κοπέλα που τον κάνει ευτυχισμένο. «Είμαι σε σχέση και διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Είμαι ερωτευμένος. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε μαζί εννέα μήνες. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Δεν με ζηλεύει, καθώς έχει καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Τη λένε Γεωργία, σχεδιάζουμε να μείνουμε μαζί και αυτό που θα σου πω είναι πως ο παππούς της έφερε ουσιαστικά την τζαζ μουσική στην Ελλάδα».

Μιλάει για τη Γεωργία και το πρόσωπό του λάμπει. Ο Ίαν έχει πολλά όνειρα και βάζει στόχους, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. «Θέλω να επηρεάσω όσο το δυνατόν περισσότερο τον κόσμο να ακούει τη μουσική μου και να γράψω σπουδαία κομμάτια. Επιθυμώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος μουσικός».

Ο Ίαν εμφανίζεται κάθε Σάββατο απόγευμα στο νυχτερινό κέντρο Φως, μαζί με την μπάντα του, τους Madstreet. Το πρώτο single του, με τίτλο High, κυκλοφορεί από τη Feelgood records μέσα στον Ιανουάριο.

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More