Ίαν Στρατής: Η σπάνια αναφορά στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια – «Τρελαίνομαι»

Στις πρόβες για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστεί συνάντησε τον Ίαν Στρατή η κάμερα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη.

Στις δηλώσεις του, ο Ίαν Στρατής έκανε μια σπάνια αναφορά στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια, την οποία απέκτησε με τη Μαίρη Συνατσάκη, αποκαλύπτοντας πως έχει πει ήδη τις πρώτες λέξεις της.

«Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου κλείνει τον έναν χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή, νομίζω θα βαρεθεί πολύ εύκολα. Ελπίζω να έχει ένα ενδιαφέρον και να της κρατήσουμε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια.

Τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live. Θα είναι όμορφα πιστεύω. Όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι χορεύει. Τρελαίνομαι. Αφήστε το. Έχει πει τις πρώτες λέξεις, “μαμά”, “μπαμπά”, “γάτα”…  και διάφορες άλλες. Και βέβαια απολαμβάνω την πατρότητα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είναι και λίγο αγχωτικό βέβαια, είναι μεγάλο βάρος αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς» είπε ο Ίαν Στρατής για την κόρη του.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 2ο λεπτό και έπειτα.

Read More

And More