Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Λόγω των σειρών γλιτώσαμε το σκουπιδαριό, να βλέπουμε 12 τρελές να ψάχνουν γκόμενο»

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, σχολίασε την ελληνική τηλεόραση αλλά και την άνοδο της μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια.

«Είναι πιο υγιές για μια κοινωνία να υπάρχουν πιο πολλές σειρές μυθοπλασίας παρά ριάλιτι. Λόγω αυτών των σειρών έχουμε γλιτώσει πολύ σκουπιδαριό. Έχουμε γλιτώσει να βλέπουμε 12 τρελές να ψάχνουν γκόμενο εξαιτίας των σειρών», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Αρκετές φορές του έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός του «αυστηρού» με την αμείλικτη «πένα». Ο ίδιος όμως υπογράμμισε πως ποτέ δεν έχει πέσει έξω με την κριτική του.

«Δεν έχω πέσει ποτέ έξω σε κριτική, γιατί πηγαίνω στα θέατρα από τριών χρονών και πάνω κάτω μπορώ να κρίνω κάτι, ακόμα κι αν όλοι το θαυμάζουν, εγώ μπορώ να βρω το κακό ή και το αντίθετο», πρόσθεσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

«Όταν γράφεις κριτική δεν γράφεις αν σ΄αρέσει, δεν γράφεις κριτική για τα γούστα σου γιατί τότε είναι εικονογράφημα. Η κριτική βασίζεται σε κώδικες και σε κανόνες το τι θέλει να είναι αυτό που παρουσιάζεται. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που οι δημόσιες σχέσεις έχουν καταλάβει τα πάντα, αν πεις τη γνώμη σου για κάτι θα σου πει “έχεις μαλώσει με τον τάδε;”», κατέληξε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Read More

And More