Ideal Standard – Oracle – Global Training Μαζί στην « Ώρα της Γης»

Ideal Standard – Oracle – Global Training Μαζί στην « Ώρα της Γης» | tlife.gr
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι γνωστές εταιρείες Ideal Standard ΑΒΕΕ, Oracle Ελλάς και Global Training, ευαισθητοποιημένες στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετάσχουν ενεργά και από κοινού, στην παγκόσμια εκστρατεία της WWF “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ” που έχει χαρακτηριστεί ως “το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη”.
Το Σάββατο 26 Μαρτίου 8.30-9.30 μμ, πολίτες, επιχειρήσεις, οργανισμοί και δήμοι, καλούνται για άλλη μία φορά, μέσω αυτής της συμβολικής κίνησης, να εντείνουν τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Το ισχυρό αυτό παγκόσμιο μήνυμα για κοινή δράση κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη προβλέπεται να στείλουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο πολίτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα σβήσουν τα φώτα, δηλώνοντας την ανάγκη για δράσεις και αποφάσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων, προς όφελος του πλανήτη μας. Μετά από τρία χρόνια όλο και πιο δυναμικής παγκόσμιας ανταπόκρισης η Ώρα της Γης γίνεται θεσμός και ένας απλός τρόπος να ενταθεί ο αγώνας ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Αυτή την “ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ”, οι 3 εταιρείες θα κρατήσουν σβηστά τα φώτα του κτιρίου επί της Λεωφ. Μεσογείων 265 Ν. Ψυχικό, όπου εδρεύουν, κάνοντας ενεργή την παρουσία τους στην πανανθρώπινη αυτή “συνάντηση”. Ειδικότερα και ως ένδειξη υποστήριξης της παγκόσμιας αυτής κινητοποίησης, οι φωτεινές πινακίδες των 3 γνωστών εταιρειών θα παραμείνουν σβηστές από το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου έως το πρωί της Δευτέρας 28 Μαρτίου.

Σχετικές Δηλώσεις για την εκσταρτεία «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

«Το κέρδος για το περιβάλλον από το σβήσιμο μιας διαφημιστικής πινακίδας για 40 ώρες είναι μικρό, μπορεί όμως να γίνει πολύ μεγαλύτερο αν λάβουμε όλοι μας, πολίτες, επιχειρήσεις και οργανισμοί, μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Η Oracle Ελλάς, συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία αυτή, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της στρατηγικής, προσπαθώντας να ενισχύσει το μήνυμα και την προσπάθεια αυτή» δήλωσε η Ελένη Τσιπά, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Oracle Ελλάς.

«Για την Ideal Standard η παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και η ορθολογική διαχείριση των πηγών ενέργειας, δεν αποτελεί απλά προσαρμογή στις επιταγές των καιρών, αλλά μακροπρόθεσμη στρατηγική ενός ενεργού και υπεύθυνου Πολίτη. Η Ideal Standard, με την συμμετοχή της στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», επιβεβαιώνει την παγκόσμια δέσμευση που έχει αναλάβει για την περιβαλλοντική φροντίδα σε σχέση με όλες τις δραστηριότητές της» δήλωσε η Στέλλα Βλάχου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ideal Standard ΑΒΕΕ.

«Η Globaltraining® συμμετέχει ενεργά στη δράση του WWF για την «Ώρα της Γης», αναγνωρίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη, όχι μόνο σε εταιρικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο» τόνισε ο Στέλιος Ντότσιας, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδος.

Σχετικές Ιστοσελίδες
Η Ωρα της Γης – www.wwf.gr/earthhour/
Oracle’s Corporate Citizenship – http://www.oracle.com/us/corporate/citizenship/index.html
Σχετικά με την Ideal Standard International
Η Ideal Standard International, ηγετική εταιρεία καινοτόμων προϊόντων μπάνιου υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής, εδρεύει στις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική. Απασχολεί 11.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 20 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ideal Standard, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.idealstandard.gr

Σχετικά με την Oracle
Η Oracle (NASDAQ: ORCL) είναι η εταιρεία με το πλέον ανοιχτό, πλήρες και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό λογισμικό και εξοπλισμό συστημάτων στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Oracle, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.oracle.com.

Σχετικά με την Global Training
Η Globaltraining® είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς με εξειδίκευση στην παροχή προγραμμάτων σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση επαγγελματικών τίτλων όπως το ACCA (Association of Chartered Certified Accountants, U.K.), CFA (Chartered Financial Analyst, U.S.A.) & CIA (Certified Internal Auditor, U.S.A.). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.globaltraining.gr

READ more