Ίδρυσε πολιτικό φόρουμ ο Γιώργος Τράγκας! Τι λέει ο ίδιος στο TLIFE!

Tην ανακοίνωση του πολιτικού του φόρουμ έκανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας με το όνομα νέος φορέας ονομάζεται “Ελλάδα- Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο”, μέσα από το Facebook. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο TLIFE για τις απόψεις που υποστηρίζει κι απαντά στο αν πρόκειται να τον δούμε υποψήφιο και σε εκλογές.

Διάβασε όλα όσα είπε στο ΤLIFE

“Έχουμε κάνει ένα πολιτικό φόρουμ. Το έχουμε κάνει εδώ και καιρό και σήμερα το ανακοινώσαμε. Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι φόρουμ! Μπορεί να ενεργοποιηθεί όμως... Έχουμε πολύ κόσμο! Εγώ πίστευα εδώ και πολύ καιρό ότι το θέμα μας δεν είναι αριστερά ή δεξιά στην Ελλάδα. Εμείς όσοι είμαστε σε αυτή την οργάνωση δεν σκεφτόμαστε ότι πρεέπι να υπάρχει αριστερός ή δεξιός για να συνηδειτοποιήσει ότι η κοινωνία μας πηγαίνει σε διάλυση. Θα έπρεπε να δουλεύουμε χωρίς ετικέτες πάνω σε αυτό τον τομέα, στο πως τονίζεις την κοινωνία και πώς την βγάζεις από το αδιέξοδο. Υπάρχουν καθηγητές μέσα στο φόρουμ το δικό μας, υπάρχουν απλοί άνθρωποι και κυρίως άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ σε κόμματα. Νέοι άνθρωποι! Όλες τις απόψεις μας θα τις βγάζουμε σιγά σιγά στο διαδίκτυο. Έχουμε βγάλει μια διακύρηξη, σιγά σιγά θα βγάλουμε διάφορες απόψεις. Εμείς θέλουμε να συμβάλουμε και να είμαστε χρήσιμοι, δεν γίνονται όλα με το μικρόφωνο του ραδιόφωνου και την κάμερα της τηλεόρασης. Χρειάζεται να υπάρχει και κοινωνική συμμετοχή, σε διάφορα θέματα που θέλουμε να σπρώξουμε ή να πιέσουμε.”

Και συνεχίζει: “Π.χ μιλάνε όλοι για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά αυτό το κράτος σε περίπτωση που ξεσπάσει ένας σεισμός, δεν έχει ούτε κρατικές αποθήκες! Δεν έχει προμήθειες ούτε για μια εβδομάδα. Κάποτε είχε και κρατικές αποθήκες και τα πάντα. Είμαστε μία από τις πιο σεισμόπληκτες περιοχές του κόσμου κι αν έχουμε ένα σεισμό, όπου θα σταματήσει κι ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός να δουλεύει λόγω της θεομηνίας δεν θα έχει να συντηρήσει τους κατοίκους του και θα περιμένει από τους Γερμανούς. Και όλα αυτά τα μνημόνια, αν συμβεί κάτι σε αυτό το κράτος θα καταργηθούν την ίδια ώρα. Αφού αυτό το κράτος δεν μπορεί να εκτυπώσει ούτε χαρτονόμισμα αφού πρέπει να ζητήσει άδεια από τη βρετανική κεντρική τράπεζα. Τα λέω πολύ καιρό και όχι μόνο εγώ… Σαν κράτος δεν έχουμε κανένα εναλλακτικό σχέδιο…

Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε συμμετοχή από πολλούς ανθρώπους. Τον αριθμό των μελών μας θα τον βγάλουμε στο Facebook. Όλα εκεί θα τα βγάζουμε. Εμείς δεν έχουμε πάρει μέρος ούτε σε δημοσκοπήσεις, σε τίποτα. Είμαστε καινούριοι, μόνο εγώ είμαι παλιός. Τρία χρόνια τα λέω. Πριν ξεκινήσει η καταιγίδα. Μπορούμε να είμαστε ένα χρήσιμο φόρουμ. Θα δούμε αν θα γίνουμε κόμμα. Δεν είναι σωστό να είσαι πολιτικός τυχοδιώχτης. Θελουμε να συμβάλουμε στο να παραχθούν ιδέες. Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που βλέπουμε σήμερα και μακάρι να διαψευτώ. Θέλω να είναι χρήσιμες οι συμβουλές μας. Είμαι πολλά χρόνια δημοσιογράφος και δεν θα ήθελα να είμαι μη χρήσιμος πολιτικός. Έχει πολλά κόμματα αυτή η χώρα. Τα κοινωνικά φόρουμ που εκφράζονται μέσα από το διαδίκτυο είναι πολύ πιο χρήσιμα από τα κόμματα”

Read More

And More