Ιερέας Κάτω Πατήσια: Προφυλακιστέος για τον βιασμό της ανήλικης μετά τις νέες αποκαλύψεις

Συμπληρωματική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφία κατά συρροή, ασκήθηκε σε βάρος του 37χρονου ιερέα από τα Κάτω Πατήσια ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιανουαρίου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την καταγγελία ενός ανήλικου κοριτσιού πως το βίασε.

Αφορμή για την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του Ιερέα ήταν η κατάθεση μίας 18χρονης κοπέλας στην αστυνομία η οποία είπε πως διατηρούσε σχέση με τον ιερέα τα 2,5 τελευταία χρόνια από την περίοδο δηλαδή που ήταν ανήλικη.

Η κοπέλα δεν κατήγγειλε τον ιερέα για βιασμό ωστόσο οι περιγραφές της για τη συμπεριφορά του, συνάδουν με αυτές της ανήλικης καταγγέλλουσας.

Μάλιστα, η μητέρα της κοπέλας, η οποία πληροφορήθηκε τη σχέση της κόρης της με τον ιερέα μετά την κατάθεση της 18χρόνης, αποκάλυψε πως ο 37χρονος είχε κάνει ανήθικη πρόταση και σε εκείνη.

Η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι του ιερέα κατά τη σύλληψη του με αποτέλεσμα να κατασχεθεί το κινητό της τηλέφωνο και να αρχίσει να ξετυλίγεται έτσι το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου

«Παρουσιάστηκε μια ακόμη κοπέλα, 18 ετών σήμερα η οποία αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Ιερέα από τα 16 της χρόνια, όπου και τον είχε γνωρίσει στο καταχτητικό.

Στη συνέχεια μάλιστα η κοπέλα αποκάλυψε πως είχε σχέση και σεξουαλικές επαφές με τον Ιερέα με τη θέλησή της, ο οποίος μάλιστα της είχε δώσει δουλειά, babysitter προκειμένου να προσέχει τα παιδιά του», ανέφεραν το μεσημέρι οι πρώτες πληροφορίες της εκπομπής για όσα αποκαλύφθηκαν κατά την απολογία του Ιερέα, ο οποίος στη συνέχεια προφυλακίστηκε.

Read More

And More