Ιφιγένεια Πιερίδου – Νίκος Μέλλος: Είναι full in love – Έτοιμοι για το επόμενο βήμα οι δυο ηθοποιοί από τη «Γη της Ελιάς»

Η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Νίκος Μέλλος γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων “Η Γη της Ελιάς” και γρήγορα κατάλαβαν πως ανάμεσά τους υπάρχει μια δυνατή χημεία, η οποία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Οι δυο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο με τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Νίκος Μέλλος πολύ γρήγορα αποφάσισαν να μείνουν μαζί στην Κύπρο, όπου πραγματοποιούνταν μέρος των γυρισμάτων της σειράς.

Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο της σειράς κι έτσι, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να απολαύσουν μαζί με τους φίλους και συναδέλφους τους, Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρο Σκουρλέτη τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ικαρία.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Νίκος Μέλλος αφού πέρασαν τι τεστ συγκατοίκησης στην Κύπρο, αποφάσισαν από Σεπτέμβρη να συγκατοικήσουν και στην Αθήνα μιας και νιώθουν πιο σίγουροι από ποτέ για τον έρωτά τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση στέγης.

Και οι δυο αγαπούν το κέντρο της Αθήνας, εκεί άλλωστε μένει και η αδελφή της Ιφιγένειας, Ελένα Πιερίδου.

Read More

And More