Ικαρία: Συγκλονίζει ένας από τους εθελοντές που είδε τη Νάταλι νεκρή…

Ικαρία: Συγκλονίζει ένας από τους εθελοντές που είδε τη Νάταλι νεκρή… | tlife.gr

Ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν την άτυχη Βρετανίδα αστροφυσικό, Νάταλι Κρίστοφερ να κείτεται νεκρή ήταν ο αντιπρόεδρος των Εθελοντών Πυροσβεστών Ικαρίας, Κωνσταντίνος Μαρκάκης. Ο ίδιος που ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που έφτασε στο σημείο μετά τον συνάδελφό του επίσης εθελοντή, μίλησε στο newsit.gr.

«Ο εθελοντής μας έτυχε και έπεσε στην περίπτωση», είπε ο κ. Μαρκάκης μιλώντας στο newsit.gr για την ανακάλυψη της σορού της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία. Και συνέχισε: «Ήταν πεζοπόρο κλιμάκιο διασκορπισμένο στην περιοχή, σε απόσταση κάποιων μέτρων από αυτόν, αλλά αυτός την είδε και αμέσως ενημέρωσε, μέσω ασυρμάτου, εμένα. Ήμουν πολύ κοντά του. Πήγα στο σημείο, ουσιαστικά είμαι ο δεύτερος που την είδα. Ενημερώσαμε άμεσα τις Αρχές και άμεσα αποκλείστηκε και το σημείο για να μην έχει κανένας πρόσβαση. Ο εθελοντής μας ήταν σοκαρισμένος. Η Ικαρία είναι ένα μικρό νησί, δεν έχουμε τέτοιες είδους εμπειρίες».

Ο κ. Μαρκάκης είπε ότι η κοπέλα βρέθηκε λίγο πριν ξεκινήσουν οι έρευνες με το σκύλο της ΕΜΑΚ. «Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι υπάρχει πτώση από βράχο, από ύψος τεσσάρων, πέντε μέτρων το πολύ. Φαίνεται το σημείο από το οποίο έχει αποκολληθεί ο βράχος. Δεν ξέρουμε αν πήγε να ανέβει ή να κατέβει η κοπέλα από αυτό το σημείο. Ο βράχος είναι πεσμένος πάνω στο σώμα της, σκεπάζει σχεδόν το μισό σώμα της, στην κοιλιακή χώρα. Η κοπέλα είναι ανάσκελα και έχει εμφανή τραύματα. Φοράει σορτσάκι και μπλουζάκι και από μέσα, μάλλον, το μαγιό της».

Πηγή: Newsit

READ more