Ίκερ Κασίγιας – Σάρα Καρμπονέρο: Διαζύγιο βόμβα μετά από 5 χρόνια γάμου – Η κοινή ανακοίνωση

Διαζύγιο παίρνουν ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, εκ των οποίων τα πέντε ήταν παντρεμένοι. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η αθλητικογράφος αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον τερματοφύλακα.

«Tόσο εγώ όσο και ο Ίκερ αισθανόμαστε υπερήφανοι για την οικογένεια που χτίσαμε με αγάπη, η οποία μας γέμισε ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη μας αυτή παίρνει διαφορετικούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί στο καθήκον να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως το έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι μία απόφαση που λάβαμε μετά από πολλή σκέψη και από κοινού. Ο σεβασμός και η φιλία θα παραμείνουν πάντα. Η προτεραιότητά μας είναι από την αγάπη αυτή να συμβάλουμε στο ευ ζην και την εκπαίδευση των παιδιών μας, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον σταθερό και υγιές. Με αυτά τα λόγια σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή της αλλαγής. Αυτές οι λέξεις είναι η μόνη δημόσια τοποθέτησή μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» έγραψε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero)

Τα τελευταία δύο χρόνια, το ζευγάρι πέρασε αρκετές δυσκολίες. Ο Κασίγιας έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης, ενώ η Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες.

Κανένας, όμως, δε μπορεί να ξεχάσει την επική στιγμή μπροστά στην κάμερα, όταν ο Κασίγιας αποκάλυψε τον δεσμό του με την δημοσιογράφο…

Read More

And More