Ηλέκτρα Αστέρη: Η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα μας δείχνει τη στιγμή που θηλάζει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Η σύζυγος του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ γέννησε ένα κοριτσάκι και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε χθες μια φωτογραφία από την κλινική Άγιος Λουκάς με το μωρό της να θηλάζει και έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση περί θηλασμού. «Όταν έχεις την ευτυχία/τύχη/ευλογία να βιώσεις τον θηλασμό από το πρώτο δευτερολεπτο της γέννησης του μωρού σου, μόνο τότε καταλαβαίνεις.

Έπιασα την κόρη μου στην αγκαλιά μου αμέσως μόλις γεννήθηκε. Με βοήθησε η μαία μου να την βάλω στο στήθος. Θήλασε και ηρέμησε πάνω μου.

Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα. Η μοναδική αυτή εμπειρία δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τον γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου, την μαία μου Λίλια αλλά και το προσωπικό του Αγ. Λουκά. Δεν ξέρω στα ποσά ευχαριστώ ξεπληρώνεται αυτό που βίωσα.

Επαφή δέρμα με δέρμα, rooming in και θηλασμός κάθε φορά που το ζητάει το μωρούλι.

Υ.γ. Αυτή η φωτό είναι από τους πρώτους μας θηλασμούς στον Άγιο Λουκά και φυσικά την τράβηξε ο προσωπικός μου φωτογράφος @ftbletsas (love u baby μου).

Κορίτσια περιμένω να μου γράψετε τις δικές σας εμπειρίες γέννας και θηλασμού γιατί είμαι απόλυτα σε τέτοιο mood και θέλω πολύ να διαβάσω τα μηνύματα σας».

Δες το στιγμιότυπο:

Read More

And More