Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω τον μπαμπά μου επάνω μου, έκανα κόσμημα ένα κομμάτι της τέφρας του»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής 9/10 η Ιλένια Ουίλιαμς 1,5 μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πρώτο After Dark της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και αφού μίλησε με τον Θέμη Γεωργαντά γι’ αυτή την τόσο σημαντική απώλεια που την έχει σημαδέψει, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα. η Ιλένια Ουίλιαμς αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και τα αδέρφια με τη μητέρα της επέλεξαν να κρατήσουν από ένα κομμάτι της τέφρας του πατέρα της προκειμένου να το έχουν πάντα επάνω τους αφού όπως είπε μετά την αποτέφρωση σου δίνεται η δυνατότητα ένα κομμάτι της να μπει μέσα σε κόσμημα.

«Και γω και τα αδέλφια μου τον έχουμε μαζί μας. Τον έχω εδώ σε ένα κομμάτι. Έχεις την επιλογή, άμα θέλεις, όταν γίνεται η αποτέφρωση να μπει μέσα σε κάποιο κόσμημα ένα κομμάτι της τέφρας και να τον έχεις μαζί σου. Όλοι επιλέξαμε από κάτι και τα αδέλφια μου και η μαμά μου και εγώ και τον έχω πάνω μου.

Είναι πολύ όμορφο. Είμαι πάρα πολύ τυχερή, αισθάνομαι ευλογημένη που είχα αυτόν τον μπαμπά και θα τον έχω για πάντα αυτόν τον μπαμπά. Κάνω αυτό που μου έλεγε εκείνος και αυτό που μου λέει η καρδιά μου. Συνεχίζω την ζωή μου κανονικά σαν να είναι εδώ γιατί ξέρω ότι είναι εδώ. Οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα» εξομολογήθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Εκτός του ότι θα μου λείπει το σώμα του, δεν μου λείπει τίποτα άλλο γιατί έχω τα λόγια του, έχω την σκέψη του, τον έχω εδώ. Ξέρω ότι είμαστε εδώ όλοι μαζί οπότε δεν θα αλλάξω τίποτα γιατί του το υποσχέθηκα. Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι καλά και θα το κάνω» κατέληξε η Ιλένια Ούλιαμς.

Read More

And More