Ιλένια Ουίλιαμς: H στροφή στην καριέρα της και όσα είπε στην Τατιάνα για τον χωρισμό της! Video

Μας συστήθηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αλλά η μουσική και το τραγούδι ήταν αυτά που την κέρδισαν στο τέλος. Ο λόγος για την όμορφη Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της, καθώς πριν λίγους μήνες αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και εκτός από δημοσιογράφος να γίνει και τραγουδίστρια. Η Ιλένια εμφανίζεται εδώ και τέσσερις μήνες σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας στο Romeo, μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, ένα σχήμα μάλιστα το οποίο θα ανέβει και στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Πιάσε Με”, ενώ μετά τις γιορτές θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα κομμάτι το “Ξαναζώ”.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή. Μόλις πριν τρεις μήνες, η Ιλένια Ουίλιαμς χώρισε με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο και πλέον είναι single! Η γνωστή δημοσιογράφος και πλέον τραγουδίστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα: για την απόφασή της να γίνει τραγουδίστρια αλλά και για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

“Το να τραγουδήσω ήταν ο μοναδικός τρόπος να με κάνει να αισθανθώ καλύτερα και να βγάλω αυτό που έχω μέσα μου. Ήθελα να κάνω αυτό που ήθελα για μένα. Να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Και μετά όλα έγιναν από μόνα τους. Δεν το πιστεύω τον τελευταίο χρόνο”, ανέφερε για το τραγούδι.

“Έτσι έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Ή προχωράς ή σταματάς. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό επέλεξα να κλειστώ τρεις μήνες στον εαυτό μου. Και στη σχέση μέσα όταν με ρωτούσαν για το μέλλον μας, αισθανόμουν περίεργα. Ακόμη και το κομμάτι της δημοσιοποίησης του χωρισμού, ήθελα να κάτσω λίγο πιο πίσω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όταν όμως χωρίζεις ξαφνικά όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι δυσάρεστο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί”, ανέφερε αρχικά η Ιλένια για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

“Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τις καλές στιγμές. Μετά από πέντε χρόνια είτε προχωράς είτε σταματάς. Έχουμε περάσει όμορφες στιγμές και αυτές κρατάω. Φανταζόμασταν αλλιώς το μέλλον. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα να στο πω πιο απλά. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πάρα πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια… Γιατί ακριβώς επειδή πάντα έκανα λίγο πίσω, αποφάσισα πως πρέπει να κάνω και λίγο μπροστά. Για μένα…” δήλωσε η όμορφη τραγουδίστρια στην Τατιάνα.

Read More

And More