Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια, 12 ημέρες μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς – «Παίρνω τον χρόνο μου»

Δώδεκα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, νικημένος από τον καρκίνο σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο αλλά κυρίως στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της, καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και δυσκολεύεται να διαχειριστεί την απώλεια αυτή.

Το δυσάρεστο γεγονός άλλωστε είναι πολύ πρόσφατο και η ανάμνηση του Ρόμπερτ Ουίλιαμς πολύ ζωντανή μέσα της. Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 μάλιστα, η Ιλένια Ουίλιαμς επέστρεψε στα social media, θέλοντας ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται για τον θάνατο του πατέρα της αλλά ταυτόχρονα να τους ευχηθεί καλό μήνα.

Η ίδια λοιπόν, χωρίς ίχνος μακιγιάζ μίλησε στην κάμερα λέγοντας: «Είναι άβολο, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους».

Read More

And More