Ηλιάνα Μαυρομάτη – Αυτή η νύχτα μένει: Ποια είναι η κόρη της Λίλας Καφαντάρη που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά – Φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει. Η ηθοποιός υποδύεται τη «Ζέτα» μία εύθραυστη, δυνατή, παράξενη, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα γυναίκα, που δραπέτευσε από την κόλαση που μοιράζονται πολλές γυναίκες και ψάχνει να βρει μέσα από το τραγούδι και τον έρωτα …τη λύτρωσή της.

Στη νέα σειρά του Alpha, η Ηλιάνα Μαυρομάτη θα τραγουδάει με τη φωνή της φιναλίστ του ριάλιτι «House of Fame» Βένιας Καραγιαννίδου, η οποία θα… ντουμπλάρει τη φωνή της για τις ανάγκες της σειράς.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τον ρόλο της, τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την έντονη δημοσιότητα που βίωσε εξαιτίας των διάσημων γονιών της.

«Μου έγινε η πρόταση από το κανάλι και από την εταιρεία παραγωγής, την δέχτηκε με ενθουσιασμό. Ήταν πολύ άμεση η ανταπόκρισή μου στην πρόταση αυτή. Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, το διάβασα αμέσως μετά. Η Ζέτα είναι μια νέα γυναίκα, καταδιωκόμενη που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται. 

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη. Είναι πολύ καλός συνεργάτης και ηθοποιός. Πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί και είναι μεγάλη μου χαρά, τον εκτιμώ πολύ» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Όσα δεν γνώριζες για την ηθοποιό

Γεννημένη το 1989 στην Αθήνα, η Ηλιάνα Μαυρομάτη σήμερα είναι 33 ετών. Είναι κόρη της γνωστής ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη και του επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη, ο οποίος το 2017 έφυγε από τη ζωή.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια καλλιτεχνική, δύο ηθοποιών. Αυτό ήταν το περιβάλλον της ζωής των γονιών μου, και επομένως αυτές ήταν οι κουβέντες που άκουγα μέσα στο σπίτι, αυτοί οι προβληματισμοί. Όταν πήγαινα να τους δω στη δουλειά τους, το θέατρο ήταν πάντα αυτό… και οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι που έκαναν αυτή τη δουλειά, οπότε και για μένα υπήρχε μια θετική αίσθηση», είχε δηλώσει η Ηλιάνα Μαυρομάτη σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα, MyTheatro.

«Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας που βίωνα μέσω της μητέρας μου»

«Δεν είδα ποτέ ανταγωνιστικά την τηλεόραση επειδή οι γονείς μου δούλευαν. Φρόντισαν να μη μου λείψουν. Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας που βίωνα μέσω της μητέρας μου, όταν ήμουν παιδί. Ήταν πολύ έντονο, ειδικά τη δεκαετία του ΄90. Δεν το καταλάβαινα ακριβώς και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί» δήλωσε στο Happy Day.

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Μετρά αρκετές συνεργασίες στο θέατρο καθώς έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις, : “52 Λεπτά” (2009), “La Chunga” (2010-12) και “Κίεβο” (2012-13), “Τίρζα” , (2013-14 – υποψήφια για το θεατρικό βραβείο “Μελίνα Μερκούρη”)

Τηλεοπτικά την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, 10η Εντολή, ενώ ακολούθησε ο ρόλος της «Γωγώ» στη νεανική σειρά, Λίτσα.Com όπου και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Το 2019 η Ηλιάνα Μαυρομάτη συμμετείχε στη σειρά “Ου Φονεύσεις”.

 

Λίλα Καλφαντάρη – Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μαμά και κόρη αχώριστες

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια, η Λίλα Καλφαντάρη να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αγάπη της ωστόσο για την υποκριτική παραμένει σταθερή, αφού συχνά θα βρεθεί ως θεατής σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ άλλοτε θα θαυμάσει επί σκηνής την κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Αυτή η νύχτα μένει – Η νέα σειρά του Alpha

Η ιστορία εξελίσσεται στο  Αγρίνιο του 1984 στο νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο». Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

 

Read More

And More