Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Δες τους για πρώτη φορά μαζί να δίνουν συμβουλές για σχέσεις και να απαντούν σε ερωτήσεις! Video

Ένα από τα ζευγάρια που κατά πάσα πιθανότητα να μη δούμε ποτέ σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη είναι σίγουρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz κρατά τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι μαζί και ερωτευμένο. Μια σπάνια κοινή… εμφάνιση, μάλιστα, έκαναν πριν μερικές μέρες σε live stream στο διαδίκτυο!

Η Ηλιάνα και ο Snik κάθονται στο game room του εντυπωσιακού τους σπιτιού, με τον δημοφιλή trapper να παίζει παιχνίδια και την παρουσιάστρια να απαντά στις ερωτήσεις των υπόλοιπων παικτών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί δίπλα δίπλα να συνομιλούν! Όπως θα δεις στο βίντεο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι άκρως ναζιάρα όταν μιλάει στον σύντροφό της, ενώ από την άλλη ο Snik την κοιτά συνεχώς με τρυφερότητα, γεμάτος έρωτα.

Όταν ρώτησαν την Ηλιάνα αν τραγουδά, εκείνη απάντησε: «Προσπάθησα να τραγουδήσω το “Να να να Pop Up” με τεράστια αποτυχία». Στη συνέχεια, το ζευγάρι έδωσε ακόμη και συμβουλές για σχέσεις!

Δες το απολαυστικό βίντεο:

Read More

And More