Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Βραδινή έξοδος με τη μητέρα του μοντέλου – Η αντίδραση στην ερώτηση αν είναι ξανά μαζί

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik, αλλά και τη μητέρα της “τσάκωσε” η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” σε βραδινή τους έξοδο. Το μοντέλο και ο γνωστός ράπερ βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Πεντέλης, ενώ στην παρέα τους – εκτός από τη μαμά της Ηλιάνας- βρισκόταν και η Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δυο τους – όπως άλλωστε είναι γνωστό – στο παρελθόν διατηρούσαν μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία όμως έχει λήξει. Ωστόσο, και οι δυο αναφέρονται με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο σε κάθε τους δημόσια δήλωση, ενώ όπως φαίνεται κρατούν άριστες σχέσεις μέχρι σήμερα. 

Μάλιστα, από το καλοκαίρι κυκλοφορούν κάποιες φήμες για ενδεχόμενη επανασύνδεση που φαίνεται να φουντώνουν με την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Μαϊάμι και την κοινή αυτή δημόσια εμφάνισή τους.

Κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης πλησίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik προκειμένου να αποσπάσει μερικές δηλώσεις τους και να μάθει αν τελικά είναι μαζί ή όχι.

«Πολλά ρωτάς. Δε σου λέω γιατί πας και τα λες» απάντησε με αρκετά καλή διάθεση ο Snik στον δημοσιογράφο, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στάθηκε περισσότερη ώρα για να κάνει τις δηλώσεις της:

«Επέστρεψα στην Ελλάδα, δε φτάνει αυτό;» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφορικά με την επιστροφή της στο GNTM ενώ εξήγησε ότι δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον οποιονδήποτε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Snik και τα όσα μπορεί να γραφτούν για μια μεταξύ τους επανασύνδεση απάντησε:  «Καλό παιδί ο Δημήτρης, δόξα τω Θεώ. Μωρέ δεν πάνε να γράφουν ότι θέλουν;»

Read More

And More