Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανησυχία στον Alpha για την εκπομπή της

Ανησυχία επικρατεί στον Alpha για την πορεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της εκπομπής Pop Up, καθώς καταγράφει πολύ χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης, χωρίς καν να έχουν βγει ακόμη στον αέρα όλα τα ανταγωνιστικά προγράμματα. To reality μόδας Style me up, με τη Μαρία Μπακοδήμου δεν έχει ξεκινήσει ακόμη απέναντι.

Η Ηλιάνα είναι ένα φρέσκο και αγαπητό από τα νεανικά κοινά πρόσωπο. Άνετη, όμορφη, γλυκιά, προσιτή, συμπαθής. Το σκηνικό της εκπομπής είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε δει φέτος.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος είναι η ώρα προβολής. Θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη τύχη στην «κτισμένη» από την Ελένη Μενεγάκη ζώνη, στη μία το μεσημέρι. Όσοι ξέρουν από τηλεόραση γνωρίζουν καλά, ότι το πιο δύσκολο να αλλάξει, είναι η συνήθεια των τηλεθεατών. Ειδικά μια πολυετής συνήθεια. Ο Αlpha, με μια πραγματικά ακατανόητη κίνηση, αποφάσισε να χαρίσει τη ζώνη της Ελένης στον ΣΚΑΪ. Άφησε την … Μενεγάκη από την Κρήτη, μόνη, σε μια ζώνη χτισμένη από την πάλαι ποτέ μεγάλη σταρ του καναλιού της Κάντζας, ως μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε αυτή τη ζώνη. Έβαλε την Ηλιάνα απέναντι στο βασιλιά του μεσημεριού, Νίκο Μουτσινά και απέναντι σε δυνατά ψυχαγωγικά προγράμματα. Τι σκέφτονταν άραγε; Ακόμη και το δελτίο ειδήσεων του Alpha, μπαίνοντας απέναντι σε άλλα τρία δελτία ειδήσεων στη μια, δεν δείχνει προς το παρόν να τα καταφέρνει.

Η απόφαση να στηριχτεί ένα νέο πρόσωπο είναι δύσκολη. Κάποιοι μπερδεύουν την πρόσκαιρη δημοσιότητα των reality shows με την παρουσίαση καθημερινών εκπομπών. Το ίδιο συνέβη και με την Αντελίνα Βαρθακούρη, που τσακώθηκε υπέροχα με την άντρα της σε ένα σκληρό reality, αλλά τελικά κάηκε μέσα σε τηλεοπτικό χρόνο dt ως παρουσιάστρια. Το ίδιο έκανε και ο ΣΚΑΪ, διεκδικώντας με σθένος τον Βαρθακούρη για την παρουσίαση του Big Brother και τελικά χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο Μικρούτσικος για να σώσει την κατάσταση.

Είμαστε στην έναρξη της τηλεοπτικής χρονιάς και υπάρχει ακόμη χρόνος για αλλαγές. Αλλιώς, τα όμορφα πρόσωπα, όμορφα καίγονται. Και είναι κρίμα…

 

 

 

Read More

And More