Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε τις πιο τρυφερές στιγμές με τον μπαμπά της (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει δυναμικά μετά την πρεμιέρα της και δεν σταματά να κάνει Pop up! Σήμερα η παρουσιάστρια του Alpha, έκατσε με τους συνεργάτες της για να συζητήσουν το θέμα των σχέσεων γονιών και παιδιών και η Ηλιάνα θυμήθηκε γλυκές στιγμές με τον δικό της μπαμπά

«Mε τον μπαμπά μου βγαίνουμε οι δυο μας για ποτό και μου παραγγέλνει πάντα ανθρακούχο νερό. Σαν παιδί όμως, θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου δούλευε πολύ, αλλά έκανε κάτι πολύ γλυκό που τότε δεν το καταλάβαινα: πώς αφήνουμε ψιλά στο αυτοκίνητο για τα διόδια, ο μπαμπάς μου άφηνε ψιλά και εγώ και η αδερφή μου παίρναμε λιχουδιές. Την άλλη μέρα το είχε ξαναγεμίσει πάλι, σου λέει εγώ θα κοιμηθώ το μεσημέρι, θα πάρουν τα κλειδιά, θα ανοίξουν το αυτοκίνητο, θα πάρουν λεφτά να πάρουν κανένα πατατάκι να φάνε».

«Τον μπαμπά μου τον θυμάμαι να δουλεύει πάντα. Μας έπαιρνε μαζί στη δουλειά για να τη μαθαίνουμε και μας έδινε τυρόπιτα. Θυμάμαι να είναι βιοπαλαιστής και να μας μαθαίνει κάθε μέρα πώς βγαίνουν τα χρήματα και τι σημαίνει η δουλειά»

«Ο δικός μου μπαμπάς ρωτάει μόνος του. Κάνει περιορισμένες ερωτήσεις και δέχεται περιορισμένες απαντήσεις. Θα με ρωτήσει «καλός είναι;», θα πω εγώ «καλός». «Ντάξει παιδί μου». Και οι δύο μου γονείς εμένα λίγα λένε και πολλά κάνουν».

«Οτιδήποτε είναι στενάχωρο δεν το λέω ποτέ στη μαμά μου. Θα περάσει, θα λυθεί και θα της το πω μετά, γιατί οι γονείς στεναχωριούνται, μας αγαπάνε, μας πονάνε, μας έχουν μεγαλώσει και θέλουν το καλύτερο για μας». 

Δες το βίντεο

Read More

And More