Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν φαντάζεσαι ποιο είδος γυμναστικής ακολουθεί! [video]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν τόσο για την εντυπωσιακή ομορφιά της όσο και για τις ατάκες στο GNTM, πολλές από τις οποίες έγιναν και viral. Το όμορφο μοντέλο είδε τη ζωή του να αλλάζει, καθώς η συμμετοχή της στη κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μόδας της άνοιξε νέες πόρτες αλλά και τον δρόμο για μια τηλεοπτική καριέρα.

Προς το παρόν, η Ηλιάνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, καθώς έχει τριετές συμβόλαιο με πρακτορείο και πολλές δουλειές που πρέπει να υλοποιηθούν. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και το όμορφο μοντέλο φροντίζει να βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους και να απολαμβάνει την αγάπη και την θαλπωρή τους.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής, φαίνεται πως έκανε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές υποχρεώσεις της και βρέθηκε σε γνωστό studio γυμναστικής προκειμένου να κάνει προπόνηση. Αυτή την περίοδο, η Ηλιάνα κάνει kangoo jumbs, ένα είδος γυμναστικής που ήρθε από το εξωτερικό και έχει κάνει θραύση στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη επιλογή γυμνάζει όλα τα σημεία του σώματος και αυτός είναι και ο λόγος που στο παρελθόν το είχε δοκιμάσει και η Δούκισσα Νομικού. [ΔΕΣ ΕΔΩ]

Δες το βίντεο της Ηλιάνας:

 

Read More

And More