Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Η σεξουαλική παρενόχληση, ο πραγματικός Snik και η “οικογενειακή” σχέση που έχουν αναπτύξει

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» μιλούν η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργιου. Οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν στην οικογενειακή σχέση που έχουν πλέον ενώ εξομολογήθηκαν και άλλα περιστατικά που δε γνωρίζαμε για τη ζωή τους. Από τη μια ποι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Ηλιάνα στο εξωτερικό και από την άλλη η σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε η Έλενα. Όσο για τη σχέση του μοντέλου με τον Snik η Ηλιάνα ξεκαθαρίζει πως η πραγματικότητα απέχει πολύ από την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Οι δύσκολες στιγμές στο εξωτερικό και η σχέση μαμάς-κόρης που έχουν αναπτύξει

Η Έλενα πιστεύει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο κανείς άλλος στη ζωή της. «Δεν θα με πιστέψει ποτέ άλλος τόσο πολύ. Μη με ρωτήσεις γιατί, δεν το κατάλαβα ποτέ», είπε το μοντέλο και η Έλενα πρόσθεσε: «Και δεν έχω σταματήσει ποτέ. Μου βγαίνει φυσικά».

Οι δυο τους έχουν περάσει δύσκολες περιόδους στη ζωή τους. Για την Ηλιάνα ήταν δύσκολα όταν έπρεπε να φύγει. «Ταλαιπωρήθηκα, το έκρυψα. Εκείνη όμως πάντα το ήξερε και ήταν εκεί. Γι’ αυτό ήταν κάθε μέρα στα τηλέφωνα μαζί μου. Καταλάβαινε από τον τρόπο που της μιλούσα κάθε φορά πως ήθελα να γυρίσω και φρόντιζε για αυτό».

Δεν θα ήταν ποτέ ευτυχισμένη στην Αμερική. «Ποτέ δεν ήμουν. Ποτέ δεν εκτίμησα τη δουλειά που έκανα. Δεν το έβλεπα σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Ένιωθα πάντα ότι ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Ήταν λάθος μου γιατί δεν το έζησα».Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ο άνθρωπος που την παρότρυνε να μείνει στο εξωτερικό. «Με μεγάλο επαγγελματικό κόστος», λέει στο OK! και συνεχίζει: «Γιατί όταν τα μοντέλα σου μένουν έξω, εσύ δεν βγάζεις χρήματα, παρά μόνο ένα πενιχρό ποσοστό. Πίστευα ότι μπορούσε να αντεπεξέλθει γιατί τα έσοδα εκεί είναι πολύ μεγαλύτερα. Και οι δυο μας προερχόμαστε από οικογένειες μεσαίες οικονομικά, οπότε πάντα πίστευα ότι αν δεν έχεις το δικό σου πορτοφόλι από μικρή, δεν θα μπορείς και να ορίσεις τη ζωή σου».

H σεξουαλική παρενόχληση και ο ρόλος του συντρόφου

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ζούμε με καθυστέρηση το δικό μας #metoo. Και στον χώρο σας ακούγονται κατά καιρούς διάφορα, είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.
«Καιρός όμως να γίνει κι αυτό. Στον δικό μας χώρο νομίζω ότι είναι πιο επικίνδυνο για τα αγόρια. Εγώ δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία», είπε από μέρους της η Ηλιάνα.

«Εμένα μου έχει συμβεί όταν ήμουν πιο μικρή, σε διάφορους χώρους. Το αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Ήταν κάποιοι άνθρωποι πολύ επίμονοι, που με έφεραν σε αμηχανία. Ήμουν τυχερή γιατί δεν συνεχίστηκε. Είμαι υπέρ αυτού που γίνεται τώρα. Κάθε γυναίκα ή άντρας που το έχει αντιμετωπίσει πρέπει να μιλήσει γιατί αφήνει μεγάλα κενά στην ψυχή του», δήλωσε η Έλενα και συνέχισε: «Ο άνθρωπός μου με στήριξε. Πιο πολύ από όλους. Όπως κάνει κάθε μέρα όσα χρόνια είμαστε μαζί. Χωρίς αυτόν δεν θα την είχα βγάλει καθαρή. Και μετά η Ηλιάνα. Με τον Τόλη όμως συζούσαμε, ήξερα ότι θα γυρίσω σπίτι και θα με περιμένει. Είναι το βουνό μου. Και η Καραβάτου όμως μου στάθηκε. Και η Ηλιάκη. Έχω καλούς φίλους».

Η σχέση με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι καλά στα προσωπικά της, μιλάει για τη σχέση της με τον Snik και πώς εκείνος κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι τους.

«Και στο σπίτι σένιος είναι, μη νομίζεις, αλλά δεν μιλάει με ρίμες. Φυσιολογικός άνθρωπος είναι! Κι αυτό ήταν που μου άρεσε στον Δημήτρη, ότι είναι ένα απλό παιδί. Γενικά έχει πολύ χιούμορ και το κρύβει. Οι καλλιτέχνες του είδους του μάλλον νιώθουν ότι οφείλουν να υπηρετούν μια σκληρή εικόνα», επεσήμανε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να μιλάω εκ μέρους του. Θεωρώ ότι αυτή είναι η άμυνά του, είναι ντροπαλός κατά βάθος. Και εγώ όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Read More

And More