Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την υπόθεση Χριστοπούλου – Καλλίτση: «Μίλησα στον Εισαγγελέα, νιώθω δικαιωμένη»

Στη δικαστική διαμάχη της Έλενας Χριστοπούλου με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση στην οποία είχε εμπλακεί και η ίδια αλλά και την απόφαση του εισαγγελέα που τις δικαιώνει, αναφέρθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά.

«Ήταν ένας χωρισμός ενός ζευγαριού. Ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να απαντηθούν από μάρτυρες και ήταν η δική μας πλευρά και η απέναντι. Εμείς είπαμε την αλήθεια και όσα γνωρίζαμε και το δικαστήριο αποφάσισε ξεκάθαρα ότι είπαμε την αλήθεια. Το πως το βίωσα έχει να κάνει και με αυτό που λέγαμε στην αρχή. Υπήρχαν πολλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Υπήρχαν πάρα πολλές αναφορές, εξώφυλλα, πράγματα που δε σχολιάσαμε ποτέ και δεν μπήκαμε καν σε αυτή τη διαδικασία.

Προφανώς και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμέναμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την άλλη, όταν συμβαίνει κάτι και το παρουσιάζεις τόσο άσχημα… Πόσο δύσκολο είναι να με πάρεις τηλέφωνο και να με ρωτήσεις τη δική μου πλευρά; Και όταν μάλιστα με μερικούς περπατάμε στους ίδιους διαδρόμους. Πόσο δύσκολο είναι να με σταματήσεις και να με ρωτήσεις τι συμβαίνει; Αυτή είναι η δική μου απορία. Όπου έπρεπε να έχω μιλήσει, μίλησα. Στον εισαγγελέα. Φυσικά και αισθάνομαι δικαιωμένη. Δικαιωμένη και χαρούμενη» είπε.

Read More

And More