Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβάσανης: Ρομαντική απόδραση σε Πήλιο και Πάτμο μετά την επανασύνδεση

Tour στην Ελλάδα έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγους πριν αναχωρήσει για Τενερίφη όπου θα λάβουν χώρα τα γυρίσματα του Love Island το οποίο θα παρουσιάζει.

Η δική της προσωπική ζωή, που όπως φαίνεται ανθίζει αυτή την περίοδο, θα μπορούσε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποτελέσει και έμπνευση για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τα ζευγαρώματα στο επερχόμενο ριάλιτι. Έπειτα από μια θυελλώδη σχέση με τον ράπερ Snik, η μοίρα έμελλε να την οδηγήσει και πάλι στην αγκαλιά του αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. 

Οι δυο πρώην σύζυγοι είναι και πάλι μαζί και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, οι δυο τους είναι αχώριστοι, πιο ερωτευμένοι από ποτέ αλλά και πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι για τα προσωπικά τους ¨θέλω”¨.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης επιλέγουν ήσυχους προορισμούς για τις εξορμήσεις τους αφού αυτό που αναζητούν είναι η ηρεμία, η χαλάρωση αλλά και η ιδιωτικότητα, μακριά από κοσμικότητες και φωτογραφήσεις. Μετά τις διακοπές διαρκείας στα αγαπημένα τους Κουφονήσια, οι δυο τους προτίμησαν μια μίνι ρομαντική απόδραση στον Κισσό Πηλίου, ενώ αμέσως μετά έβαλαν ρότα για Δωδεκάννησα και έπιασαν λιμάνι στην Πάτμο.

Η Ηλιάνα άλλωστε θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο το καλοκαίρι της αφού σε λίγο καιρό θα φτιάξει βαλίτσες για Τενερίφη και θα χρειαστεί να λείψει από τη χώρα για δυο ολόκληρους μήνες.

Read More

And More