Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για την Βίκυ Καγιά, την Έλενα Χριστοπούλου και ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με το GNTM [video]

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Madame Figaro με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στην εκδήλωση και παρουσίασε το πρωί της Τρίτης τις δηλώσεις του μοντέλου σχετικά με την Βίκυ Καγιά, την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και το GNTM.

Όσον αφορά το Big Brother και τις φήμες που ήθελαν να έχει συζητήσει για το συγκεκριμένο project η ίδια απαντά: “Δεν έχω συζητήσει τίποτα εγώ. Εγώ ανήκω στο δυναμικό του Star και όσο είμαι στο Star δεν κάνω καμία συζήτηση με κανένα άλλο κανάλι”. Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο Greece’s Next Top Model με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναφέρει:

“Έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ. Η Βίκυ είναι ουσιαστικά η leader της ομάδας μας, έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά… Είμαστε μια δυναμική ομάδα, είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα, υπάρχει πολλή αγάπη, υπάρχει σύνδεση μεταξύ μας και νομίζω φάνηκε και στον δεύτερο κύκλο. Περιμένω από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το project”.

Έπειτα η κριτής του GNTM μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και το πως θα διαπραγματευθεί για το GNTM, αφού δεν ανήκει πλέον στο κανάλι. “Η Έλενα γνωρίζουν όλοι ότι είναι οικογένειά μου, όχι μόνο μάνατζερ μου και η οικογένειά σου θέλει το καλύτερο για σένα και σε αγαπάει πάρα πολύ και σε στηρίζει. Αν χρειαστεί να κάνει πίσω σε κάποια δουλειά μου, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν στη Νέα Υόρκη, το κάνει με μεγάλη χαρά και αγάπη”.

Παράλληλα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Βίκυ Καγιά και είναι πολύ χαρούμενη που εκείνη θα παρουσιάσει το Madwalk μιας και λατρεύει τη μόδα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More