Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για τις σχέσεις της, τα δέκα χρόνια στην Νέα Υόρκη και την απρόσμενη πρόταση για το Madwalk!

Τους τελευταίος μήνες το όνομά της έγινε talk of the town, αφού ξεχώρισε και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “GNTM“. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του Madwalk 2019 αλλά δεν σταματά να χαμογελά πλατιά για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Το γνωστό μοντέλο μετρά δέκα χρόνια καριέρας στο modeling, δέκα χρόνια γεμάτα φωτογραφήσεις, catwalks και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του πλανήτη.

Η Ηλιάνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Gala” και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα χρόνια στην Νέα Υόρκη αλλά και την απρόσμενη πρόταση που δέχτηκε για την παρουσίαση του Madwalk.

Το τηλέφωνο χτυπά ακατάπαυστα. Εκείνη κάνει check-in στο αεροδρόμιο και αδυνατεί να απαντήσει. Οι κλήσεις σταματούν όταν λαμβάνει ένα γραπτό μήνυμα που την αναγκάζει να απαντήσει στην κλήση. Στην άλλη άκρη της γραμμής, η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου την ενημερώνει ότι φέτος θα είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το Madwalk. Την αρχική της έκπληξη ακολουθεί η αμηχανία.”Η πρόταση με έπιασε εξαπίνης, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας με ρωτούσε αν επιθυμώ διάδρομο ή παράθυρο και εγώ για λίγα δευτερόλεπτα δεν επικοινωνούσα. Την ημέρα εκείνη έφυγα για την Νέα Υόρκη. Θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί και καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σκεφτόμουν τη συγκεκριμένη πρόταση”.

“Έγινα μοντέλο από τύχη όταν στο δρόμο μου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Εκείνη ήταν που μου έκανε την πρόταση και με έσπρωξε να φτιάξω το πρώτο μου book. Μέχρι τότε φοιτούσα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και επιθυμούσα να μπω στον χώρο των ΜΜΕ. Μέσα σε λίγο καιρό έφυγα για Παρίσι όπου και δούλεψα. Όπως και στο Μιλάνο. Όταν ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στη Νέα Υόρκη με δέχτηκε, δεν χρειάστηκε και πολύς καιρός για να το σκεφτώ και να βγάλω εισιτήριο”.

Λένε ότι μια επιτυχημένη καριέρα χτίζεται με τα “όχι” που θα πει κάποιος και όχι με τα “ναι”. Η Ηλιάνα δείχνει να συμφωνεί: “Υπάρχουν πράγματα που δεν κάνω. Για παράδειγμα, δεν κάνω γυμνό-τουλάχιστον αν δεν έχει μια καλλιτεχνική υπόσταση-και δεν δείχνω εσώρουχα με διαφάνειες. Συγκαταλέγομαι σε εκείνες που ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες θέτουν τα όριά τους”.

Παρά την ξαφνική και έντονη δημοτικότητά της και τον καταιγισμό πληροφοριών γύρω από τη ζωή της, φροντίζει να κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ισχύει τελικά ότι έχει κάνει ήδη ένα γάμο; Ευσταθούν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; “Δεν μου αρέσει να μιλάω για προσωπικά μου θέματα. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά είμαι κλειστή ως άνθρωπος και επιθυμώ κάποια πράγματα να τα διαφυλάσσω. Προστατεύω έτσι κάποιους ανθρώπους που δεν βρέθηκαν ηθελημένα στη δημοσιότητα”.

Read More

And More