Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Ο Δημήτρης (Snik) είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης, ένας φανταστικός σύντροφος!”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί μία από τις παρουσίες της εγχώριας showbiz που έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, η κριτής του GNTM είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και δημοφιλή ράπερ Snik που δεν θέλει να το κρύβει πλέον! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον Άρη Καβατζίκη και απόσπασμά της προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το γνωστό μοντέλο, χωρίς δισταγμό και υπεκφυγές μίλησε για τη σχέση της με τον Snik, χαρακτηρίζοντάς τον gentleman και ιππότη, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως έχει σκεφτεί ακόμη και τον γάμο… Διάβασε μέρος της συνέντευξης:

Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πιο άνετα με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση σου με τον Snik. Ισχύει αυτή η εντύπωση ή έτσι ήσουν πάντα;

Έτσι ήμουν πάντα. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, επειδή βγαίνουμε συχνά με τον Δημήτρη, δεν κρυβόμαστε, είμαστε και διαχυτικοί, ναι, υπάρχει μια διαφορά συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις μου. Αισθάνθηκα δεμένη μαζί του πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι παλαιότερα, κι αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Εφόσον έχουν βγει τόσες κοινές μας φωτογραφίες, δεν είναι δυνατόν να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν είμαι καλά και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίνεται εξάλλου!

Θα μπορούσε να είναι gentleman και ιππότης;

Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης. Ο Δημήτρης είναι φανταστικός σύντροφος.

Θα τον παντρευτείς;

Ας μου το ζητήσει πρώτα και βλέπουμε!

Φαντάζομαι ότι θα το έκανες.

Μπορώ να πω ότι είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Είμαστε μισό χρόνο με τον Δημήτρη, αλλά περνάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε απόλυτα.

Read More

And More