Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο «εφιάλτης» του GNTM, το πρόβλημα υγείας, τα κιλά και το Love Island

Μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε podcast του εξωτερικού, στην οποία έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την περίοδο του GNTM στάθηκε η αφορμή ο κόσμος που την ακολουθεί να της ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε ότι ένιωθε να ζει έναν εφιάλτη, δεχόταν μπούλινγκ από άτομα που είχαν εμμονή μαζί της, το άγχος και η ψυχολογική πίεση την οδήγησαν στο χειρουργείο ενώ είχε και πολλές αυξομειώσεις στο βάρος της λόγω όλων αυτών. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο λόγος που έχασε τη δουλειά της στο ριάλιτι μοντέλων ήταν οι εμμονή που είχε ένα πρόσωπο μαζί της. (δες εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου)

Όπως ήταν φυσικό, οι αποκαλύψεις τις αυτές έκανα τους διαδικτυακούς της φίλους να θέλουν να μάθουν περισσότερα όπως τον λόγο που δεν μίλησε νωρίτερα, γιατί δέχτηκε να είναι και δεύτερη σεζόν στο GNTM εφόσον δεν περνούσε καλά, το αν είχε μιλήσει ανοιχτά σε κάποιον για όλα όσα περνούσε αλλά και τον λόγο που οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

 

 

    

  

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τα κιλά της, τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει γι’ αυτά αλλά και τον λόγο που δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει το Love Island.

 

     

 

Read More

And More