Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της καριέρας της, η επιθυμία για οικογένεια και η αχίλλειος πτέρνα της [pics]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε για να μείνει. Το πανέμορφο μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model με δεκάδες συνεργασίες και εξώφυλλα στο εξωτερικό επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα για τις ανάγκες του reality μόδας και ήδη έχει κάνει αίσθηση. Η όμορφη Ηλιάνα αποτέλεσε την έκπληξη αυτής της τηλεοπτικής σεζόν, από τη θέση του κριτή στο reality μόδας του Star. Βέβαια, εκτός από την αδιαπραγμάτευτη ομορφιά της, εδώ και αρκετά χρόνια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει και έντονη προσωπικότητα, που ο κόσμος φαίνεται να λατρεύει.

Η ίδια πόζαρε για το περιοδικό Celebrity και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Άννα Πραντίκου, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, για την επιθυμία της να αποκτήσει οικογένεια, για το μόντελινγκ αλλά και για τον… έρωτα! Πώς είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν ερωτεύεται;

Πλέον έχεις πάρει το βάφτισμα του πυρός στην ελληνική τηλεόραση. Σκέφτεσαι να ασχοληθείς περαιτέρω με αυτό το μέσο;

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία. Δεν ασχολήθηκα με αυτό γιατί μπήκε στον δρόμο μου το μόντελινγκ. Φυσικά και θα με ενδιέφερε και μου αρέσει πάρα πολύ και αισθάνομαι ωραία να δουλεύω στον τομέα της τηλεόρασης. Παρ’ όλα αυτά, για να αναλάβεις για παράδειγμα μια εκπομπή, χρειάζεται κάποια εμπειρία, την οποία θεωρώ πως δεν έχω.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου έως τώρα και γιατί;

Έχουν υπάρξει δυο τρεις δύσκολες στιγμές. Εμείς οι άνθρωποι συνηθίζουμε να βλέπουμε τα προβλήματά μας βουνά, τα γιγαντώνουμε και ξεχνάμε ότι υπάρχουν γιατί μπορεί να λυθούν. Νομίζω πως δυσκολεύτηκα αρκετά, ειδικά στην αρχή, γιατί έφυγα κατευθείαν στο εξωτερικό και, δεδομένου ότι ήθελα να είμαι 100% επαγγελματίας, δεν έκανα ποτέ πίσω, δεν κοίταξα ποτέ τον εαυτό μου και ακολουθούσα μόνιμα τη ροή της δουλειάς μου. Αυτό με έφερε σε δύσκολη θέση, είχα θέματα με την υγεία μου. Εκεί δυσκολεύτηκα. Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για οτιδήποτε έχει τύχει στη ζωή μου και ιδιαίτερα για τις δυσκολίες, γιατί αυτές με έφεραν εδώ που είμαι και με έχουν δυναμώσει ως άνθρωπο.

Το μόντελινγκ έχει τελικά ημερομηνία λήξης;

Στο εξωτερικό αυτό δεν ισχύει. Το θέμα είναι οι δικές σου αντοχές. Επιπλέον, μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που δεν σε γεμίζει. Δεν διευρύνει τους ορίζοντές σου. Εμβαθύνεις σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με τη μόδα και αυτό εμένα δεν μου φτάνει.

Φαίνεται πως έχεις έναν δυναμικό χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα σου;

Οι άνθρωποι που είναι πολύ δυναμικοί είναι και πολύ ευαίσθητοι. Αυτό συμβαίνει και με εμένα. Η αδυναμία μου η μεγάλη είναι η ανιψιά μου. Λυγίζω στο καθετί που θα μου πει. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για εμένα και δύσκολο, γιατί δεν είχα συνηθίσει να έχω αδυναμίες έως τώρα, και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ και η Έλενα (Χριστοπούλου).

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις ένας άντρας για να σε κερδίσει και ποια είναι εκείνα που σε απωθούν;

Με ελκύουν οι ειλικρινείς άντρες, που είναι έξυπνοι, έχουν χιούμορ και πάνω από όλα είναι ευγενικοί, όχι μόνο προς εμένα, αλλά γενικά. Θα με απωθήσει σίγουρα κάποιος που δεν είναι ξεκάθαρος. Κάποιος που δεν θα αδράξει την ημέρα και θα πει: “Άσε, θα το κάνω αύριο, μωρέ”.

Πώς είσαι μέσα σε μία σχέση;

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα σε μια σχέση είμαστε τέλειοι. Όταν είμαι ερωτευμένη, τρελαίνομαι. Πολλές φορές, όμως όλη αυτή την τρέλα τη ζω στο μυαλό μου, δεν φτάνει ποτέ στο άλλο πρόσωπο. Δεν ήμουν έτσι παλιά. Θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα, που εξωτερίκευα περισσότερο αυτό που αισθανόμουν. Και τώρα το κάνω, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό, είμαι πιο συγκρατημένη. Νομίζω πως επειδή είμαι πολλά χρόνια μόνη μου ως οντότητα, ίσως δεν έχω συνηθίσει να είμαι πολύ κοντά με κάποιον άλλο. Και όταν τελικά το ζω έντονα μέσα στο κεφάλι μου, ο άλλος πιστεύει ότι είναι περαστικός.

Έχεις σκεφτεί καθόλου την δημιουργία οικογένειας;

Εννοείται. Η οικογένεια είναι στα σχέδια μου. Το σκέφτομαι από τότε που απέκτησα την πρώτη μου Barbie. Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει πολύ καιρό τώρα. Η δημιουργία οικογένειας είναι το όνειρο της ζωής μου. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω βάλει χρονοδιάγραμμα. Όταν είναι θα συμβεί. Δεν σκέφτομαι καθόλου το πότε, το πού και με ποιον.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More