Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού | tlife.gr

Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Mis Universe το 2011… Σήμερα μένει στη Νέα Υόρκη όπου και δεν προλαβαίνει τα casting, τις φωτογραφήσεις και τις διαφημίσεις. Πριν από μερικά χρόνια συνεργάστηκε με τον οίκο Dolce & Gabbana για τις ανάγκες της διαδικτυακής τους καμπάνιας, ενώ και στην Ελλάδα έχει δουλέψει στο πλευρό δεκάδων Ελλήνων σχεδιαστών.

Ο λόγος για το νέο κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού, που ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως έχει σχέση, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ποια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή; Κατάγεται από την Πάτρα και υπήρξε η πρώτη Star Hellas στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν δίχως της στήριξη του ΑΝΤ1, το 2011. Δούλευε ως σερβιτόρα λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για το Μιλάνο και το Μεγάλο Μήλο, στο οποίο ζει κι εργάζεται τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας για το πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου.

https://www.instagram.com/p/Bio8MTGn74S/

Τα τελευταία χρόνια είχε σχέση με τον Γιάννη Καραβασάνη, έναν πολύ εμφανίσιμο αρχιτέκτονα από τον Βόλο που ασχολείται και με το μπάσκετ και μάλιστα ο χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος. Για τον Γιάννη η Ηλιάνα, ταξίδευε όσο συχνότερα μπορούσε στην Ελλάδα καθώς ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος, αλλά αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν αφού ο καθένας ήθελε διαφορετικά πράγματα στη ζωή του. Μαζί μάλιστα εμφανίστηκαν και στo Madwalk.

Ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης

https://www.instagram.com/p/BgJ-XpiFZAM/

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ηλιάνα κυκλοφορεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και όλοι μιλούν για το νέο ζυγάρι της showbiz, με πρώτο τον Άρη Καβατζίκη που αποκάλυψε το ειδύλλιο στο Πρωινό, ενώ σήμερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους σε γνωστό περιοδικό. Ο καιρός θα δείξει αν θα μπορέσει να κρατήσει η σχέση τους από απόσταση…

Magic hour!!! New friend #horse

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) on

https://www.instagram.com/p/BWYV_KylQ7H/

 

 

 

READ more