Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού σε βραδινή έξοδο [pics]

Δεν χωρά αμφιβολία πως το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του 2019 (και φυσικά συνεχίζει και το 2020) είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik! Η κριτής του GNTM και ο δημοφιλής τράπερ μπορεί να μην μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο δεν έχουν κρύψει στιγμή ότι είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι! Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απαθανατιστεί σε αρκετά τρυφερά ενσταντανέ, αδιαφορώντας πλήρως τόσο για τα φωτογραφικά φλας όσο και για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ειδικά τώρα που το Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει περισσότερο χρόνο για να τον περάσει με τον αγαπημένο της. Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” πριν μερικές ημέρες το hot ζευγάρι της showbiz να απολαμβάνει το κρασί του σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Η Ηλιάνα και ο Snik ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους, συζητούσαν και γελούσαν, αποδεικνύοντας πόσο full in love είναι!

“Δεν έχει να λέει, είτε είσαι με μια γυναίκα που είναι διάσημη είτε είσαι με μια που κάνει μια νορμάλ καθημερινή δουλειά. Εγώ για να είμαι με μια κοπέλα πάει να πει ότι μου αρέσει. Ό,τι δουλειά κι αν κάνει φέρομαι ακριβώς το ίδιο, όπως και το κορίτσι που έχω μαζί μου. Οι δουλειές είναι δουλειές. Όταν είμαι με το κορίτσι μου καθόμαστε σπίτι μου, τρώμε, πίνουμε το κρασί μας. Τις δουλειές μας τις κουβεντιάζουμε στα γρήγορα. «Τι κάνεις:», «Πως ήταν η μέρα σου;», λέει ο ένας στον άλλον «μπράβο» και τελειώνει εκεί το θέμα. Δεν το μεγαλοποιούμε. Στην τηλεόραση το κάνουν θέμα, οκ το καταλαβαίνω, αλλά θέλω να μην περνάνε τα όρια. Αν ο άλλος έρχεται μέσα στα μάτια μου και με κυνηγάει με μια κάμερα, έχω το δικαίωμα να του πω, «φίλε ηρέμησε». Και δεν έχει να κάνει με το αν το κορίτσι μου είναι διάσημο ή δεν είναι”, είχε δηλώσει για τη σχέση του ο Snik σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More