Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τα τρυφερά φιλιά τους μπροστά από τη κάμερα, στις 5 τα ξημερώματα! Video

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς όχι μόνο έκλεισε και επίσημα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την επόμενη σεζόν, αλλά ζει και έναν θυελλώδη έρωτα στην προσωπική της ζωή! Η πρώην κριτής του GNTM διατηρεί σχέση με τον δημοφιλή trapper Snik, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στην Πεντέλη με κήπο και πισίνα.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Πρωινό προέβαλε ένα βίντεο… μέσα από τη βίλλα του ζευγαριού! Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπαίνει στο playroom προσπαθώντας να καταλάβει ποιος έκανε τον θόρυβο που την ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα. Εκεί διαπιστώνει ότι ο Snik παίζει online και ότι αυτός που την ξύπνησε είναι ο Vansel μέσα από τον υπολογιστή…!

Τον αρχικό ξάφνιασμά της διαδέχτηκαν οι αγκαλιές και τα φιλιά από τον αγαπημένο της, ο οποίος έριξε τα γαλλικά του στον Vansel… «Σε ξύπνησε ο Vansel, δηλαδή του είπα θα φάει τηγανιά. Είναι μπαστ… Έχει πιει πολύ νερό σήμερα. Γεια σου», λέει στο βίντεο ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More