Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Το τρυφερό φιλί στο στόμα και η τούρτα υπερπαραγωγή! [video]

32 χρόνια ζωής συμπλήρωσε χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας! Η κριτής του Greece’s Next Top Model με casual look και χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, έχοντας στο πλάι της τον σύντροφό της, Snik. Το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, όμως ζει έναν μεγάλο έρωτα, το οποίο πλέον δεν θέλει να κρύβει.

Τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στάθηκαν αφορμή ώστε οι δυο τους να μοιραστούν για πρώτη φορά κοινά στιγμιότυπά τους στα social media εκπλήσσοντας τους διαδικτυακούς φίλους τους. Βέβαια, τα post δεν σταματούν εκεί, καθώς και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι του πάρτι δημοσίευσαν διάφορες στιγμές. Η Βασιλική Ρούσσου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “My Style Rocks” και είναι κολλητή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού και οι δύο ασχολούνται με τη μόδα, κοινοποίησε στα Instagram Stories της μία από τις πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

Όπως θα δεις, τη στιγμή που ο Snik μπαίνει στο χώρο κρατώντας την τριώροφη σοκολατένια τούρτα, η Ηλιάνα Παπαγεωρίου χαμογελά πλατιά, του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ κουρνιάζει στην αγκαλιά του για ακούσει το γνωστό τραγουδάκι γενεθλίων.

Δες το βίντεο:

Το ζευγάρι είναι full in love!

Read More

And More