Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στηρίζει δημόσια τον Snik! Η ανάρτηση στο Instagram [video]

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik αποτελούν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, όμως ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Το όμορφο μοντέλο και ο γνωστός τράπερ εδώ και λίγο καιρό έχουν μετακομίσει σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στα βόρεια προάστια και δεν σταματούν να χαίρονται κάθε στιγμή της κοινής πορείας τους.

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Snik είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στα επαγγελματικά τους και συνεχώς δουλεύουν όλο και πιο σκληρά προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Ο ένας βρίσκεται βέβαια πάντα δίπλα στον άλλον και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πρόσφατα, ο ταλαντούχος τράπερ κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ με τίτλο “Toy Boy” και τα τραγούδια του έχουν ;ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στα charts.

Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για τον αγαπημένο της και την επιτυχία του κομματιού του “Millionaire” εκπλήσσοντας τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δες το βίντεο:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στηρίζει πάντα τον αγαπημένο της.

Read More

And More