Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα για τα γενέθλιά της – “Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως…”

Γεννημένη στις 5 Φεβρουαρίου του 1988, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε χθες τα γενέθλιά της. Η μελαχρινή καλλονή και κριτής του GNTM “έκλεισε” τα 32 και το γιόρτασε με ένα πάρτι σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, το “παρών” έδωσαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της, ενώ από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφό της, ο ράπερ Snik.

Το ζευγάρι ήταν άκρως διαχυτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, κάτι που είδαμε μέσα από τα instastories που ανέβασαν οι καλεσμένοι, αλλά και οι ίδιοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Μάλιστα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων που βρίσκονταν τριγύρω, οι δυο τους αντάλλαξαν αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, έχοντας χαλαρώσει λίγο από την ξέφρενη βραδιά που πέρασε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια ανάρτηση, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σβήσει την τούρτα της, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, την αγάπη σας, τη στήριξη σας. Σας είμαι ευγνώμων και με κάνατε όλοι πολύ ευτυχισμένη. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες τις ευχές που μου στείλατε μαζί και επί 2! Και να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως εγώ την τούρτα μου. Πάνω από όλα υγεία και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρόνια πολλά Ηλιάνα!

Read More

And More